ДУЖЕ ВРЕМЕ НИЈЕ БИЛО ДОБРО: Комшије осумњиченог за убиство жене у Сплиту - "Избегавали га и другови"

Новости онлајн

01. 12. 2021. у 15:42

ЖЕЉКА Ђ. полиција сумњичи за тешко убиство, након што је јуче у једној продавници, како се сумња убио своју бившу супругу Весну.

ДУЖЕ ВРЕМЕ НИЈЕ БИЛО ДОБРО: Комшије осумњиченог за убиство жене у Сплиту - Избегавали га и другови

Фото: Free Images Pixabay

- Завршено је криминалистичко испитивање над 54-годишњим хрватским држављанином за ког је утврђено постојање основане сумње да је јуче, 30. новембра, око 15 сати у продавници у Сплиту, ножем задао више убодних рана 44-годишњакињи која је од задобијених повреда преминула - пише у саопштењу полиције.

Након напада 54-годишњака су ухапсили, довели у службене просторије где је детаљно испитан.

- О догађају је обавештено Жупанијско државно тужилаштво у Сплиту чија је заменица је заједно са полицијским службеницима обавила увиђај и наложена је обдукција настрадале жене - пише у саопштењу.

Након завршеног испитивања, 54- годишњак је предат притворском надзорнику уз кривичну пријаву и на терет му се ставља тешко убиство, преноси Индеx.

За ово кривично дело предвиђена је затворска казна од најмање 10 година.

Осумњичени за убиство је годинама у Бачвицама живео са мајком. На овој адреси је до пре пола године живела и убијена жена, као и њихово дете.

Њихове комшије су запрепашћене и тврде да са њим нешто није било у реду.

- Дуже време он није добро. Избегавали су га и пријатељи - каже један комшија.

Он додаје да је Весна напустила Жељка и да се са сином вратила код родитеља.

- Нама је ово толико болно, она ће сада под плочу... Мајка јој целу ноћ није спавала. То човек чита сваки дан у новинама и онда постанеш један од оних. На жалост, ово је постало нормално - каже жена која се новинарима Далматинског портала представила као члан породице.

- Мени није жао ни мене ни никога, само тог дечака. Ствар је учињена, што се ту може. Треба ићи напред и да своју тугу носимо најбоље што знамо. Ње нема. Не дај, Боже, никоме - рекла је жена.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)