ДРАМА НА ЛЕТУ ЗАГРЕБ-БРИСЕЛ: Полиција из авиона извела 15 људи

Novosti online

26. 11. 2021. у 19:05

НА загребачком аеродрому управо се одвија необична драма — из препуног авиона који је требало да полети за Брисел, избачено је 15 путника из, за сада, непознатих разлога.

ДРАМА НА ЛЕТУ ЗАГРЕБ-БРИСЕЛ: Полиција из авиона извела 15 људи

Фото: Танјуг/АП

Томе је сведочила и новинарка „Јутарњег листа“, Зринка Корљан, која је била у авиону „Рајанера“.

Према њеним речима, стјуарди су тој групи путника рекли да морају да напусте авион јер се, како се наводи, у њему налазе илегално.

„Ситуација какву још нисам доживела. Само су им рекли да покупе своје ствари и да изађу. Кренули су потом да контролишу и број седишта и укрцаних путника. Када је то прошло, обратио нам се капетан. Рекао нам је да сви морамо да напустити авион због ‘неке грешке’“, навела је хрватска новинарка.

Оне је додала да су се путници негодујући вратили у зграду аеродрома.

Каже да је на излазу из авиона приметила најмање четири полицијска службеника који су изоловали 15 путника, све мушкарце.

„Јутарњи лист“ извештава да су се око 17.45 путници вратили у авион и да чекају полетање.

Аеродром „Фрањо Туђман“ потврдио је да се то догодило, али су рекли да не знају детаље јер се, како наводе, ради о полицијском поступању, односно да је полиција наложила да се авион испразни.

Овим поводом портал се обратио и полицијској управи у Загребу, од које очекују да добију објашњење шта се догодило на аеродрому.

rs.sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)