РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ОСМОГ ПУТНИКА АУТОБУСА СМРТИ: Откривено како је дошло до грешке након стравичне несреће у Бугарској

Новости онлајн

26. 11. 2021. у 11:48

КАКО се чини, решена је мистерија око осмог путника, који се претходних дана помињао међу преживелима у трагичној несрећи на ауто-путу Струма у ​​Бугарској.

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ОСМОГ ПУТНИКА АУТОБУСА СМРТИ: Откривено како је дошло до грешке након стравичне несреће у Бугарској

Фото: Профимедиа

Према наводима бугарске телевизије БНТ, грешка се догодила у болници "Пирогов", јер је дошло до неслагања између списка повређених у несрећи и списка учесника путовања македонског туристичког предузећа.

Особа која је помињала Шадија Науфа ал Салеха, који је уврштен на болничку листу путника аутобуса који се запалио и у ком је страдало 45 путника, реаговао је лично на телевизији објашњавајући да нема никакве везе са несрећом, преноси "Косово онлајн".

- Он је бугарски држављанин и у суботу је примљен на одељење трауме у болници 'Пирогов' због прелома руке. Тада се испоставља да је у клиници погрешно уписан у списак повређених у несрећи. Салех је већ пуштен из болнице - јавио је БНТ.

Забуна је настала након што је бугарско јавно тужилаштво на конференцији за новинаре саопштило да су 44 тела извађена из аутобуса, а да је осам путника преживело. Раније је саопштено да је у несрећи погинуло 45 путника.

Тако је испало да је једно име било "вишак".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)