МИЛОРАД ПУПОВАЦ: Важно да сви Срби изађу у недељу на изборе

Novosti online

30. 09. 2021. у 14:26

ПРЕДСЕДНИК СДСС-а Милорад Пуповац заједно са председником главне скупштине Војиславом Станимировићем посетио је општину Маркушица, већински насељену српским становништвом, где је разговарао са руководством општине, али и грађанима, везано за проблеме са којима се суочавају.

МИЛОРАД ПУПОВАЦ: Важно да сви Срби изађу у недељу на изборе

Фото: СДСС

У општини је на власти више од 20 година СДСС. Ова општина на истоку Хрватске између Вуковара и Винковаца је пример континуитета у политичком раду, чиме су грађани задовољни, што доказује то што континуирано бирају СДСС.

Фото: СДСС

У недељу се одржава други круг избора за представнике мањина, где ће Срби моћи бирати своје кандидате. 

Председник СДСС-а Милорад Пуповац је истакао, обраћајући се окупљеним активистима, да је важно да у недељу изађемо на гласање у што већем броју.

- Очекујем да СДСС освоји сва три мандата на допунским изборима у Вуковарско-сремској жупанији. Традиционално једне од најбољих резултата у Хрватској постижемо овде. Потенцијал у општини Маркушица је велики за свеукупно добар резултат наше странке. Пред нама су важни послови од којих зависи реалан живот свих грађана овде и зато је важно да искористимо овај потенцијал. СДСС ће после ових избора имати снажан клуб у овој жупанији и имаћемо значајно већу улогу после ових избора и моћи ћемо реализовати важне послове за све грађане овде. Много је проблема са којима се суочавају наши грађани на овом подручју, које је потребно решавати. Истакао бих проблем пољопривредног земљишта, проблем путева, инфраструктуре, запошљавања. Морамо сви да изађемо у недељу на гласање и да гласом за СДСС дамо допринос да напокон решимо ове нагомилане проблеме!

Фото: СДСС

Драгана Јецков, потпредседница СДСС-а, иначе рођена Маркушичанка је истакла:

- Морамо наставити да овде постижемо најбоље резултате. Маркушица је за нас једна од најзначајних општина на истоку Хрватске. Важно је да имамо наше људе у општини и жупанији како бисмо били у могућности да решавамо проблеме српске заједнице, али и свих других грађана. Приоритет је да створимо предуслове да људи остану овде и да имају прилику за добар и квалитетан живот.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)