СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да је у БиХ поражена било каква могућност заједничког живота у постојећем политичком оквиру, јер један народ и његови политички представници не разумеју да други у БиХ не виде ни прошлост ни садашњост ни будућност као они, не виде суседе као они, нити разумеју да право на БиХ имају сви једнако.

Коментари (14)

Asko

18.09.2021. 08:38

@Mikiboy - Dodiku bi bilo bolje da se prikloni Sarajevu i da počne sa njima da grade budućnost a ne sa Srbijom jer jednog dana će Evropi to dojadit i posle će bežati grlom u jagode, trpet će ga EU još malo

Prellee

18.09.2021. 09:41

Tako mu je i babo Alija govorio, pa nas je sve uvukao u rat u nesrecu i njihovu i nasu.Od kud njemu pravo da govori u ime cijele BiH, kad to ne traze ni Srbi ni Hrvati od NJEGA.Bosnu je odvojio od nekadasnje EX-Yu, nepostujuci i ne pitajuci volju Srpskog naroda, slusajuci strane zle mentore i Zimermane.Za njega je dovoljno sto je dobio u BiH i sve radi da Srbi ispadnu krivci za nestanak BiH, sto ce se na kraju desiti.Izigravanje zrtve je proslo vrijeme, svijet to vidi, treba raditi, zivjeti, obezbjedjivati radna mjesta, a to njega ne interesuje. A predsjednik Vucic nek salje Srbima i vakcinu i zito i sve sto treba, a Bosnjaci neka zive od mrznje koju ovaj politicar izgleda jedino zna proizvesti.

Miso

18.09.2021. 10:18

Republika Srpska ce biti samostalna drzava. Za Srpsku Bosnu se borilo u Prvom Srpskom Ustanku, pa "Srpska organizacija "Mlada Bosna", Gavrilo Princip i borba u prvom svetskom ratu, pa Dragoljub Mihajlovic (dobitnik znacke Legia za zaslugu od USA 1948 god za borbu protiv fasista i komunista na tlu ex YU za vreme drugog svetskog rata). Onda je 1990-ih general Ratko Mladic nastavio tu borbu, i danas se bori i Milorad Dodik. Borba za slobodu je vecna i pobedit ce. RS ce biti samostalna, zato sto je to vekovna zelja naroda.

Čika Velja

18.09.2021. 10:40

Recenica o Bosnjacima koji izigravajuci jedinu zrtvu jos uvek traze donacije,naplatu ratne stete,da o svemu odlucuju stranci samo u njihovu korist je prva kompletna izjava razloga zasto je FBiH nefunkcionalna,i problematicna drzava!!!

Djuric

18.09.2021. 10:44

Bakir. Nevoli I nezeli Mir I stabilnost jos uvek tera politiku kao I njegov otac 90-tih Godina. Tako se Neide napred . Predsednik Dodik je Korektniji od Izabegovica. RSrpska mora napred da se neosvrce na Zaostalog Izebegovica koji cupka u Mestu.

vladimir

19.09.2021. 17:33

Srbi neće i ne treba da žive u Sarajevskom "sultanatu" i ako se ne ispoštuje Dejtonski sporazum, NEMINOVAN je razlaz! To ni Amerika ne može sprečiti, pogotovo što se Republika srpska, u interesu mira, odrekla preko 20 % SVOJE teritorije! Distrikt Brčko /6 km/ je namerno napravljen, da bi se odsekla Banja Luka od Bjeljine ali - NEĆE vam to uspeti! Živi bili ....