ДЕЦА СУ ОДУШЕВЉЕНА! Професор из Тузле постао сензација на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Novosti online

16. 09. 2021. у 19:05

ПРОФЕСОР енглеског језика Дамир Хусановић из Тузле постао је права сензација на интернету због начина на који предаје.

ДЕЦА СУ ОДУШЕВЉЕНА! Професор из Тузле постао сензација на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Facebook/ Damir Husanović

На свом профилу на Фејсбуку објављује занимљиве видео-снимке из основне школе у којој је наставник, а који бележе велики број реакција и изузетно позитивних коментара.

Хусановић на забаван начин са малишанима учи енглески језик. Песма, плес, глума и игра саставни су део редовне наставе која је све одушевила, а пре свега ученике.

- Постоје људи у учионици енглеског језика који раде свој посао боље него ја. Мене је, ето, запало да понесем барјак и кажем коју реч. Неизмерно сам вам захвалан на огромној љубави и надреалној подршци којом ме обасипате задњих неколико дана. Моји часови су класични и механички по свим методичким стандардима. Оно што их понекад учини другачијим су љубав, енергија и бескрајна емпатија према деци која на својим маленим прсима понекад носе сву тежину босанског живота. Наши родитељи су своје најбоље године провели у ратним ланцима, оковани с пушкама по промрзлим босанским брдима. Ми имамо механизме да уз мало другачије битке мењамо свет добротом - написао је Хусановић на Фејсбуку.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)