НОВО УЖАС ЛЕТОВАЊЕ У ХРВАТСКОЈ: Жена напала девојке због лежаљки - Ово је моја плажа! (ВИДЕО)

Novosti online

29. 07. 2021. у 15:49

ПОЛИЦИЈА је покренула истрагу против жене која је у Милни на Брачу напала купаче јер су померили лежаљке с плаже, потврђено је из ПУ сплитско-далматинске.

НОВО УЖАС ЛЕТОВАЊЕ У ХРВАТСКОЈ: Жена напала девојке због лежаљки - Ово је моја плажа! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Фејсбук

Мирослав Рајх, Запрешићанин, који проводи годишњи одмор у Милни на Брачу, објавио је на свом Фејсбуку снимак на ком се види да га вербално напада жена због тога што је померио лежаљке њених гостију с плаже.

 

Видно изнервирана, наставила је вређати, а потом је шутнула кутију пице према девојци која је лежала на плажи, да би након тога шутнула и лименку пива и отишла. Хрватски медији пишу да је то Луција Влаховић, на Брачу позната као Смојина грофица јер је у њен дворац често долазио Миљенко Смоје.

- Неко је овде силан новац уложио, а сад се ту сви скупите к'о цигани. Тамо је градска плажа - рекла је и показала према другој плажи.

- Ова плажа не може примити више од десет људи. Ми имамо госте који плаћају, плаћамо таксе, плаћамо порез. То сам ја уградила и још треба узимати лежаљке. Да ми га је видети, да га пљунем, ко је то урадио - наставља она.

Потом се јавља Рајх и каже да је он то урадио.

- Па како се усудите? - пита га она.

- Зашто? - одговара он питаје, на шта жена почиње викати.

- То су наше лежаљке, ово је моја плажа. Ја сам новац утрошила, ја не могу... Плаћала сам годинама концесију, сад више не плаћам јер ме ова држава довела на просјачки штап управо због таквих као што сте ви. Ви бисте све туђе узели. Направите. Потрошите - виче.

- Али ово вам је државно добро - одговара Рајх.

- Немојте ми дирати лежаљке. Не бисте смели, да имате морала, ни бити ту - наставља вику жена и напрасно одлази, те успут шутне кутију пице и лименку пива.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)