ПОГИНУЛИ У ПОВРАТКУ С ЛЕТОВАЊА: У стравичној несрећи код Зенице настрадала три младића - Лекари се боре за живот малолетника

Novosti online

20. 07. 2021. у 11:37

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се догодила синоћ око 22 часа на магистралном путу М-17, у мјесту Јелина код Зенице погинула су тројица младића. Четврти младић је тешко повређен и за његов живот лекари се боре.

ПОГИНУЛИ У ПОВРАТКУ С ЛЕТОВАЊА: У стравичној несрећи код Зенице настрадала три младића - Лекари се боре за живот малолетника

Depositphotos

Погинули су Нермин Камерић (22), Ајдин Тахић (19) и Ајдин Грахић (19).

Повређени младић је седамнаестогодишњи Н. М.

Како сазнаје Аваз, младићи су се наводно враћали с мора кући.

Ова вест оковала је тугом целокупну јавност у БиХ.

Подсећамо, до несреће је дошло у тренутку када је возач аутомобила кренуо у претицање те прешао у супротну траку, одакле му је из супротног смера наишло теретно возило те је дошло до директног судара.

– У несрећи су учествовали теретно моторно возило и путнички аутомобил. Несрећа се догодила у 22.10 сати. Три особе из путничког моторног возила су погинуле, а једна је упућена у Кантоналну болницу Зеница – рекли су тад из Оперативног центра МУП-а ЗДК.

Настрадали су се налазили у аутомобилу. Према непотврђеним информацијама, до несреће је дошло у тренутку када је возач аутомобила кренуо у претицање те прешао у супротну траку, одакле му је из супротног смера наишло теретно возило те је дошло до директног судара.

На терен су, осим припадника МУП-а ЗДК и екипе Хитне помоћи, изашли и зенички ватрогасци који су помогли приликом извлачења тела из олупине возила.

(Српскаинфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)