ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА "ЖЕТВА": Откривен засад са више од 80 стабљика индијске конопље

В.М.

16. 07. 2021. у 18:54

ПОЛИЦАЈЦИ из дирекције Граничне полиције БиХ су, на подручју места Драчево, надомак Чапљине, у оперативној акцији "Жетва" открили су засад опојне дроге индијске конопље.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЖЕТВА: Откривен засад са више од 80 стабљика индијске конопље

Фото: В.Митрић

Током претреса, пронађено је и одузето више од 80 стабљика индијске конопље. Због тог криминала, како сазнају "Новости", ухапшена су два БХ држављанина.

Директор Граничне полиције БиХ Зоран Галић истиче да се Гранична полиција у континуитету бори против сваког облика прекограничног криминалитета и похвалио активности припадника Центраног истражног тима ГПБиХ.

- Овим путем похвалио бих Централни истражни тим Граничне полиције БиХ, посебно Одсек за прикривене операције и Одсек за истраге, који редовним оперативним акцијама бележе изузетно добре резултате те у континуитету настављају с таквим активностима, као и свим осталим активностима у борби против сваког облика криминалитета рекао је Галић.

- Рад на предмету се наставља, а изештај о почињеном казненом ђелу биче достављен надлежном тужилаштву редовним путем-поручују из ГП БиХ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)