ФАТА ОРЛОВИЋ И ДАЉЕ У БОЛНИЦИ: Откривено у каквом је стању после рушења цркве

Novosti online

09. 06. 2021. у 11:36

ИАКО на друштвеним мрежама кружи вест да је умрла Фата Орловић, она је и даље хоспитализована у УКЦ у Тузли, али је у стабилном здравственом стању.

ФАТА ОРЛОВИЋ И ДАЉЕ У БОЛНИЦИ: Откривено у каквом је стању после рушења цркве

Фото: Архива Новости

Као што је познато, Фата Орловић је јуче хоспиталована у Клинику за плућне болести у Тузли због погоршања здравственог стања, односно компликација клиничке слике плућа, што јој је и раније стварало проблеме.

Како је данас потврђено из Универзитетског клиничког центра у Тузли, Фата Орловић је тренутно стабилног здравственог стања и није ни у којем случају животно угрожена.

Иначе, иза Фате се налази изузетно буран емотивни период, с обзиром на то да је протекле суботе извршено уклањање цркве која је саграђена у Коњевић Пољу, наводно делом у њеном дворишту.

Фата Орловић већ претрпела мождани удар

То је додатно погоршало њено оптее здравтсвено стање, које је од раније било нарушено након првенствено претрпљеног блажег облика можданог удара, а затим и компликација с плућима, због чега је у фебруару ове године такође била на болничком опоравку у Тузли.

Лажна вест да је умрла Фата Орловић

На друштевеним мрежама се шири лажна вест да је преминула Фата Орловић која је изазвала бројне реакције. Ипак, Фата Орловић је и даље у болници, а њена ћерка је јуче за "Аваз" изјавила да није озбиљно угрожено здравље њене мајке.

(Кликс.ба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)