ОТАЦ ЗАБОРАВИО СИНА У КОЛИМА, МАЛИШАН ПРЕМИНУО: Детаљи хорора у Книну, дечак (5) цео дан на врућини био затворен у БМВ-у

Новости онлине

08. 06. 2021. у 20:36

ОД СТРАВИЧНОГ призора преминулог дечака (5), који је остављен у врелом возилу, у Книну, у шоку су били и инспектори и људи, који су га пронашли.

ОТАЦ ЗАБОРАВИО СИНА У КОЛИМА, МАЛИШАН ПРЕМИНУО: Детаљи хорора у Книну, дечак (5) цео дан на врућини био затворен у БМВ-у

Фото: Депоситпхотос

Малишанов отац, који је професионални војник, свако јутро је возио дете у вртић. Кобног дана добио је позив да се хитно јави у касарну. Заборавио је да није оставио дечака у предшколској установи. Паркирао је кола и отишао у касарну. Дете је остало у колима. 

Дечак је, највероватније, заспао јер је било рано.

Ауто је остао прекопута касарне на паркингу. Отац уопште није ни помислио на дете све док га није позвала жена око 15 часова да га пита где им је син јер није у вртићу.

Отац је тек тада схватио да је малишан остао у бмw-у затамљених стакала. Отрчао је до кола и затекао беживотно тело свог сина. 

Цело јутро, док је дечак био у возилу, нико га није приметио ни чуо. У близини се обављају радови, стално раде неки багери, па се туда мало и пролази, нико га није видео. Можда се дете и пробудило па звало, али нико није могао да га чује због буке машина.

Отежавајуће је што је реч о БМW-у затамњених стакала.

Наиме, у Книну је око 14 сати температура износила 28 степени, али ако је такво возило било дуго на сунцу, температура у његовој унутрашњости страховито може порасти и дете може да дехидрира.

Како се сазнаје у Книну, није реч о проблематичној породици, напротив. У војсци оца цене као доброг и пажљивог човека, правог професионалца. Након откривене трагедије војна полиција одвела га је на криминалистичку обраду.

У Книну ће прогласити Дан жалости.

(Слободна Далмација)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)