ПАНЧЕВ, СТОИЧКОВ? НЕ, ЗОРАН ВАНЕВ! Хит одговор такмичара Потере запалио мреже! (ФОТО)

Novosti online

03. 05. 2021. у 23:58

ЈОШ један одговор из популарног квиза "Потера" постао је хит на друштвеним мрежама.

ПАНЧЕВ, СТОИЧКОВ? НЕ, ЗОРАН ВАНЕВ! Хит одговор такмичара Потере запалио мреже! (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Један од учесника последње емитоване епизоде овог такмичења Ђорђе Јањић из Лесковца у првом кругу освојио је 40.000 динара, а онда је уследио и други - "борба" са трагачем и једно "незгодно" питање.

- Који Бугарин је 1994. године освојио Златну Лопту, престижну награду коју додељује мазагизн 'Франс фудбал'? - гласило је питање, а као одговор Ђорђе је изабрао македонског певача Зорана Ванева, постао хит на друштвеним мрежама и изненадио и насмејао трагача.

- Ја нисам веровао кад сте стисли, мислио сам да је питање баш лако - рекао је трагач.

"Наравно да знам, само сам мислио да је он раније био", правдао се Ђорђе.

Тачан одговор је био под "б" - Христо Стоичков, највећи бугарски фудбалер у историји, Златна копачка Европе 1989, бивши играч Барселоне, Парме, једна од звезда Светског првенства 1994. године.

Зоран Ванев је певач из Македоније који се прославио песмом "Јужна пруга".

Као трећи понуђени одговор био је легендарни Макенонац Дарко Панчев, центарфор Црвене звезде, освајач Златне копачке Европе и стрелац гола за Звездину титулу првака Купа шампиона.

Наравно твитераши нису часили ни часа и одмах су се мреже усијале: "И када је Зоки освојио медаљу од среце је запевао ЛИЛА ЛИЛА ЛИЛА ПРЕЛЕПА СИ ЗЕНА", "Збунило га.. Скопље, Београд, Беч и даље на запад...".

Фото: Принтскрин

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)