ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 21. ЈУН: Вагу очекује емотивни стрес, Јарцу стиже новац, Рибама се одуговлачи реализација планова

астролог Марина Јунгић МИЛОШЕВИЋ

20. 06. 2024. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 21. јун, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 21. ЈУН: Вагу очекује емотивни стрес, Јарцу стиже новац, Рибама се одуговлачи реализација планова

Фото Shutterstock

ПРЕПОРУКА: Прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект који Месец касно увече образује са вашим владаоцем Плутоном, доноси вам договор о добро плаћеном послу са странцима или пријатељима. Квадрат са Сатурном, упозорава да избегавате непотребне трошкове, али и расправе са женама.

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиције Месеца у кући новца, доноси вам зараду али и ванредне трошкове који се односе на послове који подразмевају контакте са странцима и честа путовања. Љубавни партнер жели да вам наметне своје мишљење, али тешко да ће у томе успети.

 

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Стрелцу касно увече образује секстил са Плутоном, доносећи вам пословне понуде или новац од особа које живе у иностранству. Аспект са Марсом у 12. кући упозорава да обратите пажњу на понашање љубавног партнера, који нешто крије од вас.

 

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко шесте куће, образујући изазован аспект са Сатурном, који управља вашим односом са партнером, због чега је могуће захлађење односа са вољеном особом. Пазите да у вечерњим сатима не постанете жртва преваре.

 

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у кући креативности насупрот вашем владаоцу Сунцу, подстиче ваш ентузијазам када је реч о пројекту са особама које живе у иностранству. Данас сте под већим утицајем емоција, него разума, пазите да не протумачите погрешно нечије речи.

 

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са Месецом у Стрелцу и Плутоном у кући посла, новац вам пристиже преко приватног или паралелног посла. Неко ће покушати да одложи пословнби договор с вама. Клоните се расправа са љубавним партнером и млађим члановима породице. Несаница.

 

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Аспект Месеца са Плутоном, планетом новца и харизме, који управља пословним али и љубавним животом, увече, најављује увећање прихода, преко ангажмана у медијима, маркетинга, ИТ сектора. Раскид или партнеров изненадни одлазак на пут.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко Стрелца под упливом вашег владаоца Плутона, симбола моћи, доноси вам увећање прихода преко заједничког пројекта са љубавним или пословним партнером. Слободне Шкорпије очекује сусрет са старом симпатијом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко вашег знака доноси вам могућности за зараду у оквиру заједничког посла са рођацима или сарадницима из иностранства. Наглашен знак Рака наговештава страствени сусрет са млађом особом коју сте упознали преко посла.

 

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец, симбол осећања, у кући ограничења, прави квадрат са вашим владаоцем Сатурном, планетом одлагања, што неповољно утиче на ваш емотивни живот али и на посао. Ипак, аспект са Плутоном у вашем знаку, доноси вам неочекивану зараду.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец, под утицајем вашег владаоца Урана, планете неочекиваних ситуација захтева прилагођавање новим условима на послу. Уколико планирате да покренете приватни бизнис, имате подршку емотивног партнера, могуће једног Стрелца.

 

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Кавдрат између Месеца у кући каријере и Сатурна у вашем знаку, успорава ваше планове и реализацију замисли и деја. Новац пристиже преко хонорарних или паралелних аранжмана. Љубавни партнер очекује да му поклоните више пажње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

ДОНЕТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВО АЛЕКУ БОЛДВИНУ: Глумац бризнуо у плач, а супруга покушавала да га утеши (ФОТО)