ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 14. ЈУН: Близанци да не закључују пребрзо, Рак да се клони расправе са рођацима, Рибе расположене за љубав

астролог Марина Јунгић МИЛОШЕВИЋ

13. 06. 2024. у 21:00

ПОГЛЕДАЈТЕ шта вам прва Месечева четврт у Девици, која се формира једном годишње, али сваке године прави другачије аспекте са осталим транзитним планетама, доноси за петак 14. јун. Шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 14. ЈУН: Близанци да не закључују пребрзо, Рак да се клони расправе са рођацима, Рибе расположене за љубав

Фото: Shutterstock

ПРЕПОРУКА: Прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

У време прве Месечеве четврти у Девици, пазите како улажете новац у нове послове. Аспект са вашим владаоцем Плутоном, подстиче вас на акцију, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Привлачите пажњу заузете особе. Уносите више витамина.

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

У време прве Месечеве четврти у Девици, своје идеје можете да реализујете преко пријатеља и великих организација. Преговори са странцима отварају вам могућности за нове изворе прихода. Понашање љубавног партнера буди вашу сумњу.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Прва Месечева четврт у Девици прави напет аспект са Меркуром, чинећи вас склоним погрешним закључцима и расправама са женама. Мајским Близанцима доноси и ванредне трошкове. расправе са женама. Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Могући су проблеми са путним документима и у саобраћају. Мучи вас нека ситуација на послу. Повољни аспекти вашег владаоца Месеца са Ураном, утичу на стабилизовање односа са партнером. Избегавајте расправе са рођацима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Прва Месечева четврт у Девици доноси вам конфликте са сарадницима, а позиција вашег владаоца Сунца, симбола угледа, подршку старије особе. Атрактивна особа коју сте упознали преко друштвене мреже, труди се да привуче вашу пажњу. Нервоза.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Прва четврт у вашем знаку доноси вам одлагање планова. Новац пристиже преко пословних аранжмана са Биком и Јарцем. Аспекти вашег владаоца Меркура и Нептуна, подстичу потребу за романтичном комуникацијом са Рибама. Пазите се у саобраћају.

 

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

У време прве Месечеве четврти у Девици, пазите се трачева и интрига на послу. Забринути сте због нечега што не можете много да промените. Емотивни партнер даје вам подршку у вези са доношењем важне одлуке. Потребан вам је одмор.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прва четврт у Девици доноси вам новац, али одлаже неке планове. Подложност повредама. Позиција вашег владаоца Плутона, симбола моћи и новца, доноси вам пословне понуде од особа са којима сте некада сарађивали. Добијате позив за излазак од Риба.

 

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

У време прве Месечеве четврти у Девици, могуће су трзавице у дому, али и са надређенима. Месец у пољу каријере у опозицији са планетом превара, опомиње да поведете више рачуна о финансијама. Проблеми са притиском.

 

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

У време прве Месечеве четврти, новац пристиже преко путовања и особа које живе у иностранству. Позиција Месеца повољно утиче на реализацију послова, ако се бавите купопродајом некретнина или грађевинарством. Сусрет са Биком. Бол у зглобовима.

 

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прва Месечева четврт у тригону са вашим владаоцем Ураном, доноси вам увећање прихода, преко медија, маркетинга, информационих технологија. Неко кога сте упознали преко друштвене мреже, привлачи вас више него што сте очекивали.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Прва Месечева четврт у седмој астролошкој кући, упозорава на опрез приликом договора и са уговорима. Због позиције вашег владаоца Нептуна, симбола љубавног заноса, једна Девица буди нежна осећања у вама. Опрез у саобраћају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Знамо где провести лето, пријатно и повољно! Проверите!