ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 26. МАЈ: Ован да пази у саобраћају, Рак нервозан, Стрелца очекује разговор о разводу

Астролог Марина Јунгић Милошевић

25. 05. 2024. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта вам, после 12 година, доноси улазак Јупитера, планете срећних околности, великог новца, путовања и образовања, у знак Близанаца, као и концентрација планета у овом ваздушном, трећем по реду, променљивом знаку Зодијака...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 26. МАЈ: Ован да пази у саобраћају, Рак нервозан, Стрелца очекује разговор о разводу

Image by Mabel Amber from Pixabay

 Шта вас у недељу 26. маја очекује на пословном плану, у љубави, на шта би требало да обратите више пажње када је реч о здрављу, како ћете се слагати са пријатељима и члановима породице....

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је прецизнији јер прати прелазак Месеца и транзитних планета преко астролошкох кућа сваког знака), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили што комплетнијуу астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Јупитер, после 12 година, у вашој трећој кући доноси вам нове идеје, двоструку зараду, краћа путовања, више шанси за образовање, куповину кола. Слободне очекује судбински сусрет на краћем путу или предавању. Опасност у саобраћају.

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

Искористите моћ Јупитера који данас после 12 година улази у вашу другу кућу где се већ налазе Сунце и ваш владалац Венера, доносећи вам дупле приходе и повишицу, али и ванредне трошкове. Слободни могу да се заљубе преко посла. Плућа. Алергија.

 

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Мноштво планета у вашем знаку укључујући и Јупитер који после 12 година улази у ваше поље личних могућности доноси вам шансе за реализацију сјајних идеја и боље контакте са странцима. Ако планирате потомстви, веће су шансе за трудноћу.

 

РАК (22. 6 - 22. 7)

Планета благостања и контаката са странцима после 12 година у вашој 12. кући доноси вам промену статуса на послу, рад у струци у прекоокеанској земљи, унапређење, стипендију, веће приходе. Сусрет са научником, лекаром, фармацеутом. Нервоза.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Преко куће контаката са странцима и пријатеља, после 12 година, прелази Јупитер, симбол среће и богатства, доносећи вам остваривање жеља, идеја и планова. Неко ће пожелети да пређе границу пријатељства с вама. Кичма. Кардиоваскуларне тегобе.

 

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са уласком Јупитера у вашу кућу каријере, после 12 година, очекују вас промене на послу или радном месту. Јупитер влада и вашим партнерским им, па може да вам донесе веридбу или брак (мада ипак сачекајте још годину дана). Подложност повредама.

 

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Јупитер, симбол иностранства, у вашој деветој кући, после 12 година, најављује животне преокрете, завршетак образовања или упис у жељену школу, на факултет, курс, много путовања, интерес за нова знања, селидбу у иностранство. Венска циркулација.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Са уласком Јупитера у кућу новца, после 12 година, љубавни или пословни партнер намерава да улаожи новац у ваше идеје. Брже ћете добити позајмицу, кредит, спонзорство, кредит, наследство (земљу или некретнину коју ћете рентирати). Нервоза.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер, после 12 година, у седмој кући, ставља акценат на партнерство. Ваша популарност расте ако сте преко посла присутни у јавности. Слободнима доноси новог партнера или улазак у брак, а ако је веза на издисају, могућ је развод.

 

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашено шесто поље, у које после 12 година, улази Јупитер, доноси вам нове могућности и идеје, али и много посла. Ако тражите посао, велике су шансе да се запослите. Слободни могу да уђу у романсу са колегом. Зглобови, плућа, алергије.

 

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Јупитер, после 12 година, улази у вашу пету кућу и прави тригон са Плутоном у вашем знаку, отварајући нове могућности спортистима. Слободни ће се заљубити у иностранству, заузете могу постати родитељи. Подложност повредама у кући.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Ваш сувладалац Јупитер, после 12 година, улази у кућу приватности па можете да наследите некретнину, породични посао, да проширите приватни бизнис, реновирате стан, одселите се. Стиже принова, било да постајете родитељи или добијате унуке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: Мирдита и треба да буде на Видовдан!

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: "Мирдита и треба да буде на Видовдан!"

ЧЕДОМИР Јовановић, председник ЛДП-а, напао је Милоша Раденковића, водитеља јутарњег програма на телевизији "Прва", и питао га због чега не узме пушку и не оде у војску и изазвао општи хаос у студију у којем је био и Војислав Шешељ, лидер радикала.

17. 06. 2024. у 14:30

ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

"ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА" Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

БИВШИ председник Молдавије Игор Додон изјавио је да је сигуран да је већина грађана Молдавије против одлуке власти те земље да у Генералној скупштини УН подржи и гласа за резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.

17. 06. 2024. у 10:50

Коментари (0)

АЛБАНЦИ НАПАЛИ СРПСКЕ НАВИЈАЧЕ! Почели тучу на ЕУРО 2024, али када се чуло Јуриииш! - нису се провели добро (ВИДЕО)