НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. МАЈА ДО 1. ЈУНА: Близанцима добар период за љубав, Ракови се враћају у емотивну прошлост, Рибе да пазе шта потписују

Астролог Марина Јунгић Милошевић

25. 05. 2024. у 21:00

САЗНАЈТЕ хоће ли вам звезде бити наклоњене у недељи од 26. маја до 1. јуна 2024.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. МАЈА ДО 1. ЈУНА: Близанцима добар период за љубав, Ракови се враћају у емотивну прошлост, Рибе да пазе шта потписују

Foto: Pixabay

Шта вам доноси улазак Јупитера, планете срећних околности, великог новца, путовања и образовања, у знак Близанаца, после 12 година, као и концентрација планета у овом ваздушном, трећем по реду, флексибилном зодијачком знаку.... Какве су вам могућности на пословном плану и шансе за зараду, шта вас очекује у емотивним односима, било да сте заузети или слободни, на шта би требало да обратите више пажње када је реч о здрављу, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима....

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.


 

Фото: Free Images Pixabay

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Јупитер, планета благостања и контаката са странцима која управља вашом креативношћу, после 12 година улази у вашу трећу кућу, доносећи вам нове идеје и послове, двоструке изворе прихода, краћа путовања, шансе за стицање нових знања, куповину кола, лакше добијање пасоша, визе. У време последње Месечеве четврти у Рибама, 30. маја, опрезно са уговорима и финансијама.

Љубав Наглашен знак Близанаца у коме се осим Сунца и Јупитера, налази и Венера, владалац вашег љубавног живота, слободнима доноси сусрет на краћем путу или предавању, с неким с ким могу да остваре озбиљну везу. Меркур над некретницом Алгол доноси трзавице и расправе са дугогодишњим партнером.

Здравље Расејани сте.

Фото: Free Images Pixabay

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао У вашу кућу посла, где се већ налазе Сунце и ваш владалац Венера, после 12 година, 26. маја, улази Јупитер, што најављује нове могућности за зараду. Конјункција Меркура и Урана над некретницом Алгол, упозорава на опрез са документима, уговорима. Последња Месечева четврт у Рибама, 30. маја, доноси вам реализацију планове преко пријатеља и великих удружења.

Љубав Са астероидом Амор у вашем знаку, не можете да останете непримећени. Слободни Бикови могу да упознају некога преко посла. Позиција Марса, планете страсти, тик уз астероид Хирон у 12. кући, отвара стару рану из прошлости. Могућ улазак у тајну везу са атрактивном особом која носи униформу на раду.

Здравље Алергија.

Фото: Free Images Pixabay

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Јупитер, планета просперитета, путовања, иностранства, образовања и нових знања, после 12 година, 26. маја, улази у вашу астролошку кућу личности, доносећи вам успех, напредак, краћа путовања, нове пословне договоре и дуплу зараду преко контаката са странцима. У време последње Месечеве четврти у Рибама, 30. маја, мајски Близанци ће имати ванредне трошкове.

Љубав Са три планете у вашем знаку, Сунцем, Јупитером и Венером, ове недеље сте свакако знак у тренду, омиљени и популарни, нарочито код супротног пола. Жене које планирају потомство могу да остану у другом стању. Крајем периода, неко са посла ће пожелети да пређе границу пријатељства с вама.

Здравље Осетљиви респираторни органи.

Фото: Free Images Pixabay

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Почетком периода, Јупитер, симбол успеха, богатства и путовања, после 12 година, улази у вашу 12. кућу, најављујући промену посла, рад од куће, одлазак на стручно усавршавање у прекоокеанску земљу, добијање стипендије, већу зараду преко паралелних послова. Последња Месечева четврт у Рибама, 30. маја, упозорава на могуће проблеме због путних докумената.

Љубав На стручном семинару, краћем путу, предавању или дружењу са пријатељима, слободни Ракови могу да упознају некога ко се бави динамичним послом, због кога често путује. Заузети ће током ове недеље имати романтичну жељу да се заједно са партнером присете неких заједничких тренутака из прошлости.

Здравље Преосетљивост.

Фото: Free Images Pixabay

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Јупитер, симбол срећних околности, великог новца и путовања, који управља вашим талентима и инспирацијом, после 12 година, 26. маја, улази у Близанце, доносећи вам реализацију планова, као и нове, утицајне и угледне пријатеље. У време последње Месечеве четврти у Рибама, 30. маја, покушајте да будете мало толерантнији према сарадницима, нарочито женама.

Љубав Преко пријатеља или рођака, на некој прослави или рођендану, можете да упознате харизматичну особу с којом ћете ући у озбиљну везу. Конјункција Урана и Меркура, владалаца љубавног живота, над фиксном звездом Алгол, упозорава на могућност партнерове бурне реакције, изазване љубомором.

Здравље Проблеми са притиском.

Фото: Free Images Pixabay

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Планета просперитета и контаката са странцима, Јупитер, после 12. година, 26. маја, улази у вашу десету кућу, доносећи вам промену посла или радног места. Последња Месечева четврт у Рибама, 30. маја, најављује успех Девицама које се баве занимањем преко кога су присутне у јавности, права, уметности, медијског ангажмана, адвокатуре, моде, дипломатије.

Љубав Будући да Јупитер влада и кућом партнерских односа, његов прелазак преко Близанаца, наговештава и могућност веридбе или уласка у брак. После 27. маја, слободне Девице, преко интернета могу да упознају помало опасну особу. Заузете ће око 1. јуна имати више разлога да посумњају у партнерову искреност.

Здравље Опрез у саобраћају.

Фото: Free Images Pixabay

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Са уласком Јупитера (који управља вашим интелектом и идејама) после 12 година, у Близанце, 26. маја почиње период у коме ћете се заинтересовати за стицање нових знања. Веће су шансе да успешно завршите или упишете жељену школу, факултет, курс. Осим много путовања, могућа је и селидба у иностранство. У време последње четврти у Рибама, 30. маја, пазите шта причате.

Љубав Марс, планета страсти, која управља вашим партнерским односима, почетком периода образује напет аспект са Месецом, симболом емоција, доносећи вам трзавице са вољеном особом, нарочито ако се ради о једном Овну или Јарцу. Неко кога дуго нисте чули стиже са пута и жели што пре да се види с вама.

Здравље Венска циркулација.

Фото: Free Images Pixabay

 

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Владалац вашег посла, Јупитер, 26. маја, после 12 година, улази у кућу новца и одмах прави сјајан тригон с вашим владаоцем Плутоном, доносећи вам договор са пословним партнером о улагању у ваше идеје. Ако планирате кредит или решавате питање наследства, сада можете да га добијете. У време последње Месечеве четврти у Рибама, 30. маја, играјте игре на срећу.

Љубав Ове недеље наглашене су страсти и ваше интересовање за две подједнако интересантне особе. Позиција Венере, владаоца емотивног живота, почетком недеље доноси мање размирице са партнером. Астероид Фантазија у вашем знаку, подстиче ваше маштање о старој симпатији која живи у прекоокеанској земљи.

Здравље Подложност повредама.

Фото: Free Images Pixabay

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Ваш владалац Јупитер, планета срећних околности, путовања и образовања, после 12 година, 26. маја улази у седму кућу, доносећи вам популарност и успех, ако сте преко посла присутни у јавности, бавите се адвокатуром, радите у медијима. Последња Месечева четврт у Рибама, 30. маја, подстиче вас на размишљање о приватној делатности или породичном бизнису.

Љубав Ваша топлина, непосредност и шарм, ове недеље долазе до пуног изражаја. Конјункција Урана и Меркура, владаоца партнерских односа, почетком недеље најављује расправе са брачним или дугогодишњим партнером и члановима породице. Слободни Стрелци добијају позив за излазак од Близанаца.

Здравље Потребан вам је одмор.

Фото: Free Images Pixabay

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао У ваше поље новца, 26. маја, после 12 година, улази Јупитер, планета богатства и контаката са странцима, доносећи вам шансу да остварите много тога што сте замислили, али и много обавеза. Јарчеве који су у потрази за послом, пратиће срећа. У време последње Месечеве четврти у Рибама, 30. маја, новац вам пристиже преко интелектуалних делатности и путовања.

Љубав Неко ко већ дуже време покушава да привуче вашу пажњу, ове недеље може у томе и успети. Брачни партнер је опретерећен послом, али чини вам се да истовремено гаји симпатије према колеги(ници). У другој половини периода, преко интернета или пријатеља можете да упознате харизматичну, али напорну особу.

Здравље Бол у зглобовима.

Фото: Free Images Pixabay

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао После 12 година у вашу пету астролошку кућу, 26. маја, улази Јупитер и одмах образује сјајан аспект са Плутоном у вашем знаку. Спортисти добијају шансу за прелазак или трансфер у нови клуб, а младе Водолије да крену са тренинзима (кошарка, одбојка, рукомет). У време последње Месечеве четврти у Рибама, 30. маја, уметницима се смеши примамљива понуда.

Љубав Недеља пред вама слободнима доноси нову љубав коју ће упознати на неком путу, док заузети могу да остваре жељу за потомством, а Водолије у зрелијим годинама ће се обрадовати унуцима. Две подједнако интересантне особе улазе у ваш живот и биће вам тешко да одлучите којем "царству" да се приклоните.

Здравље Пазите се за воланом.

Фото: Free Images Pixabay

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао У вашу кућу приватног живота, после 12 година, 26. маја улази један од ваших владалаца, Јупитер, који одмах прави сјајан аспект са Плутоном, доносећи вам могућност селидбе, наслеђивања некретнине или породичног посла, покретање или проширење обима самосталне делатности, адаптацију стана, изградњу куће. Ипак, пазите шта потписујете средином недеље.

Љубав Слободне Рибе, преко друштвених мрежа, почетком периода, могу да упознају ексцентричну особу. У време последње Месечеве четврти у вашем знаку (једном годишње), 30. маја, у ваш живот може да уђе неко с ким ћете остварити дубоку емотивну везу. Ако планирате проширење породице, сада је прави тренутак.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ПРЕКО НОЧИ САМ ОСТАО БЕЗ СВЕГА: Исповест Саше Поповића о тешком периоду живота