ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за среду 8. мај: Месец у Бику доноси новац, путовања али и стрес

Астролог Марина Јунгић Милошевић

08. 05. 2024. у 07:00

ЈЕДНОМ годишње, млад Месец (емоције, расположење, мајка и остале важне женске фигуре у нашем животу, народ) нађе се у Бику, знаку љубави, новца и уживања, а ове године, 8. маја, око пола пет ујутру, образује конјункцију са Ураном и Јупитером у другом зодијачком знаку.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за среду 8. мај: Месец у Бику доноси новац, путовања али и стрес

Фото: Shutterstock

 Ови аспекти доносе сјајне идеје и могућност неочекиване зараде, тим пре што подршка стиже од старије особе из породице или некога ко жели да помогне. Изненађења су могућа у виду неочекиваног одласка на пут или зараде преко послова са странцима и занимања која подразумевају честа путовања.

Када Месец данас буде образовао конјункцију са Јупитером, планетом великог новца, путовања и знања, истовремено ће направити и сјајан аспект - тригон са Плутоном у Водолији, планетом новца и моћи.  И без обзира на то што је Плутон ретроградан, овај аспект доноси путовања у иностранство и успех у финансијским трансакцијама, као и веће могућности за стицање знања и образовање. Ако се ова конјункција нађе у неком од поља здравља (6, 8. или 12.), упозорава на претеривање у храни и пићу, као и на анемију и проблеме са јетром.

Конјункција са Ураном, осим генијалних идеја и наглих промена расположења, стреса и фрустрација, доноси и емоционалну напетост и нагле (често привремене) прекиде љубавних веза. Овај стваралачки аспект појачава интуицију, као и уметничку инспирацију, али носи  и турбуленције у авионским летовима, као и опасност од спонатног побачаја,

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (0)

ЕНГЛЕСКА ОДЛЕПИЛА ЗА СРБИНОМ: Милан Тарот распаметио Британију због ЕУРО 2024! Он је наследник Нострадамуса!