ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 22. АПРИЛ: Девици меша осећања и посао, Стрелац да пази шта потписује, Јарац да пази на финансије

Астролог Марина Јунгић Милошевић

21. 04. 2024. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам Месец у Ваги доноси за понедељак 22. април, шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 22. АПРИЛ: Девици меша осећања и посао, Стрелац да пази шта потписује, Јарац да пази на финансије

Фото: Профимедиа

НАПОМЕНА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец прелази преко Ваге, знака партнерства, правећи опозицију са владаоцем вашег знака Марсом, што вас подстиче на акцију, али вам доноси и проблеме због посесивности вољене особе. Слободне Овнове очекује сусрет са Водолијом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у Ваги образује напет аспект са вашим владаоцем Венером, планетом љубави али и новца, због чега би требало даповедете више рачуна о трошковима. Случајан сусрет са воденим знаком може да прерасте у нешто озбиљније.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у напетом аспекту са вашим владаоцем Меркуром, чини вас склоним субјективним закључцима, а самим тим и погрешним одлукама. Будите опрезнији током пословних договора и потписивања уговора. Упознавање са Овном преко интернета.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти вашег владаоца Месеца у астролошком пољу приватног живота доносе вам трзавице и расправе са партнером и члановима породице. Позиција Марса, владаоца вашег љубавног живота, слободним Раковима наговештава сусрет са уметником.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у изазовном аспекту са Меркуром чини вас склоним субјективним проценама, а самим тим и нелогичним одлукама. Пословна сарадња са емотивним или пословним партнером доноси вам увећање прихода. Проводите више времена у природи.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, симбол логике, образује лош аспект са Месецом, због чега ваше одлуке могу бити руковођене осећањима, уместо разумом. Романтични сусрет са Шкорпијом на путу или предавању. Промените начин исхране.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец прелази преко ваше астролошке куће личности и прави напет аспект са ретроградним Меркуром и вашим владаоцем Венером, што неповољно утиче на комуникацију са љубавним партнером. Познанство са занимљивом особом преко пријатеља.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец прави напет аспект са вашим владаоцем Марсом, доносећи вам неспоразуме са емотивним партнером, зато што проводи превише времена на послу. Слободне Шкорпије могу да упознајку некога ко често путује због посла. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер у напетом аспекту са Месецом у астролошкој кући друштвеног живота, доноси вам познанство са особом која ради у медијима, маркетингу, ИТ сектору. Клоните се непотребних трошкова и пазите шта потписујете.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца у астролошком пољу каријере образује напет аспект са вашим владаоцем Сатурном, што неповољно утиче на ваше финансије, ако се бавите интелектуалним или занимањем које подразумева честа путовања. Промените начин исхране.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у Ваги прави напете аспекте са вашим владаоцима Ураном и Сатурном, што утиче на одлагање договора о сарадњи са партнерима из иностранства. Ситуација је нешто боља на емотивном плану вољена особа вам спрема изненађење.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у напетом аспекту са вашим владаоцима Нептуном и Јупитером, упозорава на опрез са финансијама. Вољена особа покушава да вам помогне да донесете одлуку у вези са једном пословном понудом. Више шетајте.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Да ли знате по ком српском великану је названа улица која повезује Савски трг и Кулу Београд?

Да ли знате по ком српском великану је названа улица која повезује Савски трг и Кулу Београд?

БЕЗ поштовања историје и чувања сећања на великане који су нас својим бесмртним делима у прошлости задужили нема ни светле будућности. Вођен овим универзалним животним геслом, Belgrade Waterfront није пропустио да, подижући најмодерније насеље у Србији, читаву десну обалу Саве премрежи новим саобраћајницама које представљају својеврстан омаж славним историјским личностима.

23. 05. 2024. у 16:00 >> 12:26

„ЖОГО БОНИТО“ ЗА МАЛОГ ОГИЈА: „Дечак лептир“ наставља борбу уз подршку хероја из Суперлиге хуманости

„ЖОГО БОНИТО“ ЗА МАЛОГ ОГИЈА: „Дечак лептир“ наставља борбу уз подршку хероја из Суперлиге хуманости

ФОНДАЦИЈА Моззарт за сваки погодак у домаћем првенству издваја 10.000 динара, а најбољи играч априла Винисијус Мело усмерио хуманитарни фонд за лечење Огњена Бојковића

24. 05. 2024. у 16:00

Коментари (0)

ШЕШЕЉ ОТКРИО КОЈЕ ЗЕМЉЕ СУ ГА ЛИЧНО РАЗОЧАРАЛЕ: Седам држава забило нож у леђа Србији