ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 19. април: Сунце улази у Бика - 4 хороскопска знака су пред великим изазовима

Астролог Марина Јунгић Милошевић

19. 04. 2024. у 07:00

ПОСЛЕ годину дана, Сунце, симбол свести, успеха, угледа, јачег пола, из нестрпљивог, импулсивног Овна, данас улази у мирног, стабилног, флегматичног Бика.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 19. април: Сунце улази у Бика - 4 хороскопска знака су пред великим изазовима

Фото Shutterstock

И то не би било ништа необично, јер се дешава једном годишње, али први пут у нашим животима, Сунце прави напет аспект (квадрат) са Плутоном у Водолији, у коју је ушао крајем јануара, после 225 година. Зато ће се фиксни знаци (Бик, Лав, Шкорпија и Водолија) наћи пред великим изазовима, нарочито Бик, Шкорпија и Водолија, јер Плутон управља Шкорпијом, а од 21. јануара транзитира преко Водолије.

Ти изазови односе се на партнерске односе (Шкорпија), подршку утицајних особа (Бик), пословне шансе, финансијске трансакције, каријеру (Лав), приватни живот (Водолија).

Осим квадрата са Плутоном, Сунце образује и инконјункцију са Нептуном на 28. степену Риба (близу 27. степена - степена Венерине егзалтације на коме је утицај ове планете наглашен), што доноси склоност заблудама и подложност преварама, како у љубави, тако и са финансијама.

Пошто Биком управља Венера, планета љубави али и новца, квадрат између Сунца и Плутона, доноси и шансе за велику зараду, али и велики ризик. На љубавном плану ће распламсати страсти, али и склоност заблудама, преварама и идеализовању партнера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (0)

ТАКО ТО ИДЕ: Дан после Словеније стартери Србије нису изашли на терен, а Лука Јовић - јесте! (ВИДЕО)