ВЕНЕРА ЈЕ У ОВНУ ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА: Астро савет за петак, 5. април - Дан је за заљубљивање, тајне везе, али и преваре

Астролог Марина Јунгић Милошевић

05. 04. 2024. у 07:00

ВЕНЕРА, планета љубави, лепоте и новца, 5. априла улази у ватрени знак Овна, преко кога ће прелазити до 29. априла, и одмах прави хармоничан аспект (секстил) са Плутоном, симболом харизме и страсти у Водолији.

ВЕНЕРА ЈЕ У ОВНУ ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА: Астро савет за петак, 5. април  - Дан је за заљубљивање, тајне везе, али и преваре

Фото: Shutterstock

Зато ће до краја месеца акценат бити на љубавним односима, али и на финансијама. Осим овог, Венера и даље прави конјункцију са Нептуном у Рибама, аспект који такође наглашава љубавни занос, али и склоност заблудама и преварама, не само на љубавном, већ и на пословном плану (преваре са новцем).

Овај романтични спој (конјункција) планета доноси и платонске али и тајне љубави, непланирану трудноћу, подстиче машту и сентименталност, наглашава уметничку инспирацију (нарочито за музику, сликарство, поезију), а такође вуче на зависност од дроге и таблета. На здравственом плану, овај аспект упозорава и на повишен ниво шећера у крви.

Будући да је Венера у Овну у знаку свог пада, до изражаја долазе особине које нису типичне за ову планету - нестрпљивост, склоност претеривању, импулсивном заљубљивању (другачијем од оног које карактерише Венеру у Бику, Ваги и Рибама), али и превари, неверству...

Данас и Месец, симбол емоција, улази у тајанствене Рибе и образује конјункцију са Марсом, тако да ће емоције и страсти бити наглашени, као и рањивост, и на емотивном и на физичком плану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТУГА: Преминуо осамнаестогодишњак од кога је нација много очекивала на Олимпијским играма