НЕСВАКИДАШЊИ СЛУЧАЈ: Полиција на Флордири "ухапсила" алигатора

Танјуг

01. 04. 2023. у 07:33

АМЕРИЧКИ полицајци у граду Тампа, у савезној држави Флорида "ухапсили" су алигатора дугог 2,7 метара који је пријављен јер је шетао улицом недалеко од градског стадиона.

НЕСВАКИДАШЊИ СЛУЧАЈ: Полиција на Флордири ухапсила алигатора

Фото: Принтскрин/edition.cnn.com

Акцију, коју је посматрало више грађана, извело је шест полицајаца, а алигатор је неколико пута махнуо репом када му је пришао први, боцкајући га испруженом палицом, преноси АП.

Затим је неколико полицајаца омчом од ужета онемогућило алигатора да отвори уста, која су касније додатно обезбедили лепљивом траком.

Двојица службеника својим телима држала је алигатора прикованог за тло како би му повезали и ноге и тако безбедно транспортовали са лица места, испред стадиона Рејмонд Џејмс, који је дом америчког фудбалског тима из НФЛ лиге Тампа Беј Баканирса.

Фил Волтерс, ловац на алигаторе који има уговор са Комисијом за очување риба и дивљих животиња Флориде и који је позван да помогне полицајцима, рекао је да је импресиониран послом који су обавили пре него што је он стигао.

- Урадили су сјајан посао. Они су обавили ту ствар уместо мене - рекао је Волтерс за локалну телевизијску станицу Тампа ВФЛА.

БОНУС ВИДЕО: КОНФУЗИЈА СА (НЕ)ПОМЕРАЊЕМ САТА: Либанци тренутно живе у две временске зоне!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

Како су се посвађали Славко Штимац и Бата Стојковић - Данило је потом свакога дана РАДИО ЈЕДНО ТЕ ИСТО