ПРОФЕСОР "РАЗВАЛИО" У ПОТЕРИ: Одмах му понудили место Трагача, открио и шта није могло да се види у преносу (ВИДЕО)

Novosti online

01. 10. 2022. у 00:27

ПРОФЕСОЕР Свен Марцелић постао је звезда након што је невероватним знањем "одувао" све у квизу Потера.

ПРОФЕСОР РАЗВАЛИО У ПОТЕРИ: Одмах му понудили место Трагача, открио и шта није могло да се види у преносу (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Професор са Универзитета у Задру Свен Марцелић, одушевио је све у хрватском издању квиза Потера и кући однео нешто више од 15.000 евра. Он је победио трагача одговоривши тачно сам на 22 питања од укупно 24 колико му је постављено, што до сада никоме није пошло за руком. Друштвене мреже брује о генијалном професору, а многи сматрају да би Марцелић био идеалан у улози новог трагача.

Марцелић се након учешћа огласио, али и открио оно што није могло да се види на малим екранима.

- Утисци су још увек снажни. Пуно адреналина, пуно динамике... Оно што се није видело на телевизији је што они имају једне барске столице на којима се седи, које су мени биле превисоке да ставим ноге на под, а опет ниске да би могао да их држим за столицом. Тако да ми је нога стајала у неком чудном скврченом положају, па од целог тог адреналина нисам схватио да ме је грч ухватио у нози и онда сам морао да чекам да дођем себи да бих могао уопште да седнем назад, јер ме је заиста болело, а ја то нисам уопште од адреналина приметио, јер сам само слушао, причао... - рекао је професор.

Трагач Крешо се јако потрудио да стигне Марцелића, али то му није пошло за руком. Интернет су преплавили коментари о томе да би Марцелић требао да буде нови трагач, али од тога, чини се, неће бити ништа.

Марцелић је за "Задарски.хр" признао да је добио понуду да буде трагач, али то није посао који би, каже, могао да ради.

- Ја се бавим другим стварима, ја сам научник пре свега и увек ми је то добар начин да будем информисан о разним стварима. Бити трагач није нешто што бих радо радио, поготово у недељном ритму... Вероватно би то финансијки било боље него као професор на факултету, али што се тиче свих других ствари не видим се баш у том - поручио је Свен Марцелић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ПРЕПОЗНАТИ ЛАЖОВА? Пет нервозних навика које их одају