ТРАЖИМ МОМКА У КОГА САМ СЕ ЗАКУЦАЛА: Пола друштвених мрежа У Србији прати ову необичну потрагу

Novosti online

26. 01. 2022. у 19:20

КАДА сте почетник у вожњи довољно је тешко то што још увек немате искуство и "осећај у ногама" којим могу да се похвале они са дужим возачким стажем, а када се догоди незгода, што је уобичајено на сваком почетку, паралисани страхом нисте ни сигурни која реакција би била најисправнија.

ТРАЖИМ МОМКА У КОГА САМ СЕ ЗАКУЦАЛА: Пола друштвених мрежа У Србији прати ову необичну потрагу

Фото: Милена Анђела

Слична ситуација јуче се догодила једној девојци на Новом Београду, а реакцији возача у чије возило се "закуцала" сви аплаудирају, преноси Блиц.

-Тражим момка у којег сам се данас закуцала код општине Нови Београд. Малочас сам се закуцала колима у једног дечка са новосадским таблицама близу кружног тока на Новом Београду. Почетник сам у вожњи и потпуно је моја кривица. Дечко је изашао из кола, бацио поглед, потапшао ме по рамену и рекао: "Ма све ок, ништа страшно” на шта сам га ја (потпуно престрављена) питала: "Шта могу да урадим?, описала је девојка ситуацију на "Редиту".

Фото принтскцин редит

Реакција момка многе је изненадила и навела на закључак да се емпатија и доброта, под руку са стрпљењем, нису изгубиле у саобраћајним гужвама које су уобичајене у престоници.

-Замислите, дечко ми је само рекао: "Ма опуштено, почетник си, ниси јако ударила". Понудила сам му новац, човек одбио.. и отишао. Међутим, не мислим да је мања штета и стварно бих волела да пронађем овог дечка да му се захвалим и понудим помоћ око поправке.. А ако га не пронађем, онда бих хтела да се захвалим свим Новосађанима и људима који су урадили овако нешто за некога. Вожња по овом граду је незгодна, али је мало лепша и лакша кад налетиш на неку добру особу, закључила је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу