ОБЕСМИСЛИО СЛАГАЛИЦУ: Сви гледали студента Арсенија и нису могли да верују својим очима (ВИДЕО)

Novosti online

20. 01. 2022. у 17:58

ЧЕТВРТФИНАЛЕ квиза "Слагалица" ,које се одиграло 19. јануара, многи су гледали у чуду јер је Арсеније Арсић однео убедљиву победу, а партија је, што би млади рекла била "кринџ" односно веома непријатна.

ОБЕСМИСЛИО СЛАГАЛИЦУ: Сви гледали студента Арсенија и нису могли да верују својим очима (ВИДЕО)

Фото: Принтскин

Студент економије је одиграо врхунску партију против електротехничара и студента Милана Ђорђевића.

Арсеније је на самом почетку обећао да ће "дати све од себе" и у старту, у првој игри, освојио тридесет поена, нашавши исте речи као и компјутер. Разлог више да сви гледаоци почну да навијају за Милана, јавио се већ у другој игри и до краја квиза, његов противник Арсеније, једва да му је оставио простора да "покупи" понеки поен.

Задивљени гледаоци одмах су почели да коментаришу партију на друштвеним мрежама, будући да је крајњи резултат гласио 221 поен за Арсенија, док је Милан успео да дође само до њих 17.

"Обесмислио човек Слагалицу вечерас", "Слагалица на апаратима", "Ова Слагалица је много непријатна", "Најубедљивија победа у историји", коментарисали су на Твитеру.

- Опет сам надмашио самог себе, иако сам очекивао да ће бити пуно занимљивије, мислим да је противник био под извесном тремом и да је могао пуно више да покаже. Ја сам искористио сопствене јаке тачке и зато је резултат можда и помало нереалан - прокоментарисао је на крају Арсеније.

Милан је, са друге стране, признао да га је "блокада" спречила да освоји већи број поена и обећао да ће се потрудити да вечерашња партија буде другачија.

Арсеније се огласио и на Твитеру и написао оно чувено "Добро вече" Милке Цанић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)