ДА ЈЕ ЖИВ, ФРЕДИ БИ ЈЕ ОБОЖАВАО: Мачка хит на друштвеним мрежама, због специфичне шаре на крзну подсећа на певача групе Квин (ФОТО)

Novosti online

09. 01. 2022. у 00:40

ЛЕГЕНДЕ живе заувек и сви ћемо се лако сложити да је Фреди Меркјури један од њих.

ДА ЈЕ ЖИВ, ФРЕДИ БИ ЈЕ ОБОЖАВАО:  Мачка хит на друштвеним мрежама, због специфичне шаре на крзну подсећа на певача групе Квин (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Музички геније је и данас део наших живота - говори чињеница да се с времена на време нека животиња назове у његову част. Последњи у низу није добио име по њему, али му је популарност на Инстаграму последица тога што га зову - мачак Фреди. Заиста, мора се признати - са тим "брковима'"помало личи на Булсар.

Многи се шале да би Фреди овако изгледао да је мачак, што би му свакако било драго, с обзиром на то да је толико обожавао мачке да је једној посветио песму. Испод фотографија налази се низ шаљивих коментара, међу којима и један: "Фреди, јеси ли то ти?"

Наравно, мачка Мостациоли има своју причу - рођена је као једина девојчица у свом леглу. Њена мајка је дивља мачка, а девојчица је наишла на малу породицу. Када су малишани довољно одрасли да се одвоје од мајке, та девојчица им је нашла дом.

Тојест, нашла га је за своју браћу, јер се апсолутно заљубила у мачку необичних боја тела. Отворила је свој профил на Инстаграму, а све остало је историја.

(Јутарњи)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МНОГИ ГРЕШЕ - КО ИМА ПРВЕНСТВО? Бурна расправа на интернету - неслагање инструктора вожње и судског вештака