ИМА САМО 10 ГОДИНА И ЗАРАЂУЈЕ 105.000 ФУНТИ МЕСЕЧНО: Девојчица развила бизнис са мамом, ускоро планира да се пензионише (ВИДЕО)

Novosti online

07. 12. 2021. у 22:44

ПИКСИ Кертис из Сиднеја би овим темпом пре него што заврши средњу школу могла да буде обезбеђена за цео живот и све то због успешног посла са прибором и играчкама, који је започела са мајком.

ИМА САМО 10 ГОДИНА И ЗАРАЂУЈЕ 105.000 ФУНТИ МЕСЕЧНО: Девојчица развила бизнис са мамом, ускоро планира да се пензионише (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Њена мајка и ПР стручњак Рокси Јаценко, истакла је у једном интервјуу за медије да њена ћерка неће морати да брине, те да ће, ако тако настави посао да цвета, комотно моћи да оде у пензију са 15 година.

Тандем мајка-ћерка је први пут лансирао "Пикие’с Бовс" 2011. године, а затим "Пикие’с Фидгетс" у мају, а процењено је да ће та два подухвата зарадити 21 милион долара у наредној деценији, наводе медији истичући да је само у првом месецу "Пикие'с Фидгетс"  продао више од 200.000 долара производа,  а тренутно зарађује 105.000 фунти месечно.

Пиксина мајка је рекла да је њена ћерка веома заслужна за све то, као и да поседује неверовтан предузетнички дух и пословну способност. Девојчица је изјавила да планира да део зараде потроши на луксузан одмор за празнике, као и да мајци приушти куповину.

- Донећу јој нову одећу јер уопште нема добру одећу, а такође желим да јој набавим праву косу јер јој очајнички требају екстензије за косу - рекла је Пикси заједан часопис. - Данас ми је пријатељ рекао да његова породица иде у Париз за Божић, и мислим да је то једноставно дивно, па сам рекла мами да мислим да треба да идемо на моје омиљено место, а то је Фиџи".

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)