МЛАДА НЕ ПРИЧА МНОГО И ЗНА ДА КУВА: Оженио се шпоретом, развео после четири дана, сви уз смех питају - је л' споразумно?

Novosti online

05. 10. 2021. у 23:56

ДО сада смо чули за случајеве да се мушкарци жене мачкама, гуменим луткама, али за жене које се удају за кофере, дрво, а један Индонежанин је "да" рекао - кувалу за пиринач.

МЛАДА НЕ ПРИЧА МНОГО И ЗНА ДА КУВА: Оженио се шпоретом, развео после четири дана, сви уз смех питају - је л споразумно?

Фото: Фејсбук

Нажалост, ова веза није дуго трајала...

Свега четири дана након што је шокирао јавност одлуком да се венча за кућни апарат, Коирул Анам је на Фејсбуку објавио и да је "љубави дошао крај". Објаснио је да је ова одлука била "тешка", али да је брак завршен.

Претходно је овај момак са Јаве своју "невесту" описао као "поштену, тиху, послушну, да не прича много и да зна да кува". Међутим, све ове особине очигледно нису биле довољно да брак опстане.

Његова објава о разводу је изазвала прегршт урнебесних коментара, а корисници мрежа су се буквално утркивали ко ће духовитију поруку да остави.

"Је ли било споразумно?", "Ко ће плаћати алиментацију, ти или она?", "Како ћете поделити имовину? Ред је да и млада нешто добије", "Шта је било, не воли секс", коментари су се само низали, али младожења повукао са мреже и није на њих одговарао. Вероватно да залечи сломљено срце.

Млада, односно кувало за пиринач се за сада није оглашавало поводом развода.

Запратите Нпортал на Фејсбуку

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе