НИС добитник награде за најбољу друштвено одговорну кампању

Промо

03. 04. 2023. у 21:30

Компанија НИС добитник је награде за најбољу друштвено одговорну кампању коју седму годину заредом додељује магазин „Diplomacy&Commerce“. НИС-у је награда додељена на свечаности у Народном музеју у Београду за кампању „Да се нове наде роде“ коју је компанија спровела током 2022. године.

НИС добитник награде за најбољу друштвено одговорну кампању

Фото: Промо

У име компаније НИС награду је примио Вадим Смирнов, заменик генералног директора.

„Кампањом „Да се нове наде роде“ смо показали да НИС следи националне приоритете и да подржава заједницу у областима које су најзначајније за њен даљи развој и напредак. Наш слоган је „Будућност на делу“, а те будућности нема без деце. Надамо се да смо нашом кампањом допринели повећању видљивости ове теме од значаја за друштво у целини и нашом подршком допринели да нам се што више нових нада роди“, рекао је Смирнов.

Компанија НИС је награђену кампању „Да се нове наде роде“ спровела у складу са националним приоритетом – повећањем наталитета, а у циљу унапређења услова за рад здравствених установа у области репродуктивног здравља и пружања подршке паровима у процесу вантелесне оплодње. Tоком кампање „Да се нове наде роде“ НИС je укупно подржао 40 здравствених установа у више од 30 градова и општина у нашој земљи.

Фото: Промо

НИС-ова кампања „Да се нове наде роде“ иницирана је прошлогодишњим циклусом програма „Заједници заједно“ који компанија спроводи већ 15 година заредом у сарадњи са партнерским градовима и општинама широм Србије. Средства у износу од 118,5 милиона динара у оквиру програма „Заједници заједно“ усмерена су на набавку специјализоване медицинске опреме и опремање здравствених установа на свим нивоима здравствене заштите које се баве репродуктивним здрављем у циљу благовремене дијагностике и лечења, као и на суфинансирање трошкова паровима у процесу вантелесне оплодње.

Кроз кампању „Да се нове наде роде“ компанија је пружила подршку и породилиштима у мање развијеним општинама на југу и истоку Србије, тако што је за осам породилишта обезбедила средства за набавку неопходне медицинске опреме. За крај кампање, НИС је даровао и 225 вредних поклон пакета, како би пожелео добродошлицу за по 15 прворођених беба у 2023. години у 15 породилишта у Србији.

„Diplomacy&Commerce“ награде уручују се појединцима, компанијама и организацијама који се истичу у хуманитарном раду, друштвено одговорном, одрживом пословању и еколошким пројектима, дигитализацији и бизнис иновацијама, развоју уметности и културе, као и унапређењу билатералне сарадње, привредног амбијента, услова пословања и друштва у целини. Награде су ове године уручене у 20 категорија, а поводом седмог рођендана овог магазина. Чланови жирија били су истакнути представници пословног, културног и јавног живота у Србији, на челу са Марком Чадежом, председником Привредне коморе Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА: Погинуо Дмитриј Адајев