Научна конференција на Учитељском факултету - Универзитет се лако прилагодио условима у КОВИД-у

Љ.Б.

05. 06. 2023. у 13:07

На Учитељском факултету Универзитета у Београду одржана је Међународа научна конференција "Образовање у време пандемије COVID-19: искуства и поуке".

Научна конференција на Учитељском факултету - Универзитет се лако прилагодио условима у КОВИД-у

универзитет у београду

 Проректор Универзитета у Београду проф. др Дејан Филиповић истакао је да се београдски Универзитет показао као пример добро организоване институције у време кризе изазване пандемијом.

"Након само две недеље од проглашеног ванредног стања Универзитет је успео да се прилагоди изазовима новонастале ситуације и организује несметани процес одвијања наставе, као и администартивни рад свих факултета. Сарадња са Студентским парламентом, Студентским центром, Студентском поликлиником и ресорним Министарством била је од кључног значаја да систем нормално функционише. Онлајн а затим комбиновани начин извођења наставе показао је значај ИТ сектора и висок ниво одговорности свих запослених на Универзитету да се одговори на изазове који су нас затекли." рекао је проректор Филиповић.

На конференцији су говорили декан Учитељског факултета проф. др Данимир Мандић, ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Дејан Мадић, помоћник министра просвете Александар Јовић, државни секретар у Mинистарству науке, технолошког развоја и иновација Вукашин Гроздић и заменица градоначелника Београда Весна Видовић, у присуству бројних учесника из Србије и иностранства.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НЕКЕ НАМИРНИЦЕ СТРОГО ИЗБЕГАВАО: Како је Тесла чувао здравље - чудио се шта све људи радо једу