САВРЕМЕНО УПРАВЉАЊЕ ФИНАНСИЈАМА: Универзитет у Београду домаћин међународне конференције

Б.Б.

22. 11. 2022. у 16:24

УНИВЕРЗИТЕТ у Београду ће, од 7. до 10. децембра, бити домаћин прве међународне конференције о савременом управљању у финансијском пословању - CFMC|2022.

САВРЕМЕНО УПРАВЉАЊЕ ФИНАНСИЈАМА: Универзитет у Београду домаћин међународне  конференције

Ректорат УБ на путу повратка у елиту, Фото З. Јовановић

Циљ ове конференције је да,  кроз представљање савремених достигнућа у теорији и пракси у областима финансијских технологија и сајбер безбедности, те анализом перформанси буџета Европске уније, изазова превенције од финансијских превара и фискалних односа на државном нивоу, али и многих других тема,  постане водећи форум за област управљања у финансијама у централној и југоисточној Европи.

Први пут у заједничкој организацији Факултета организационих наука, Правног и Економског факултета, CFMC|2022 окупља више од 40 експерата и 160 учесника из 20 европских и светских земаља, из сектора високог образовања, бизниса, владе и цивилног сектора, усмерених на савремено финансијско пословање, односно креирање финансијских политика.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)