ПОЧЕЛА ШКОЛСКА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТИМА: Интонирана химна, министар са бруцошима на Ветерини и ФПН

Љ.Б.

03. 10. 2022. у 12:54

ИНТОНИРАЊЕМ државне химне данас је почела школска година на Универзитету у Београду, а министар просвете Бранко Ружић присуствовао је пријему бруцоша на Факултету ветеринарске медицине и Факултету политичких наука и пожелео им срећан почетак студија.

ПОЧЕЛА ШКОЛСКА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТИМА: Интонирана химна, министар са бруцошима на Ветерини и ФПН

Фото: Министарство

- На почетку ове нове, значајне етапе у вашем животу, желим да вам поручим да је улагање у знање велика инвестиција. То је једини начин да остварите своје професионалне и личне амбиције. Зато током студија будите вредни, истрајни и упорни, не пропустите да учествујте у ваннаставним активностима и пратите курсеве и семинаре факултета, чији је циљ додатно индивидуално усавршавање - поручио је Ружић бруцошима.

Министар је данас уручио индексе студентима који су најбоље рангирани на пријемном испиту Факултета ветеринарске медицине и оценио да је реч о веома захтевном факултету.

Обраћајући се бруцошима Факултета политичких наука Ружић је поручио да ће им ова високошколска установа омогућити нова знања и вештине, која ће дефинисати њихову будућу професију.

Он је додао да овај факултет негује интердисциплинарни и компаративни приступ у образовању и да за студије на овом факултету сваке године постоји велико интересовање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (0)

ОДБИЛА САМ БОЉИ ЖИВОТ, ТО СЕ НЕ ЗНА: Улога Емилије Попадић била је намењена ДРУГОЈ великој глумици