ПОНОВО НА СЦЕНИ "ГРАНД ХОТЕЛ": Балетска представа на мајском репертоару у "Мадленијануму"

В.В.С.

20. 05. 2021. у 17:42

САВРЕМЕНИ плесни комад под насловом "Гранд Хотел", чија је премијера била 1. априла ове године, опет је пред публиком "Мадленианума" - у четвртак 20. маја на програму је земунског театра.

ПОНОВО НА СЦЕНИ ГРАНД ХОТЕЛ: Балетска представа на мајском репертоару у Мадленијануму

Мадленијанум

Представа, у кореографији Александра Илића и режији Александра Николића, бави се тренутком у коме се срећемо са својом судбином, као и преиспитивањем ликова затворених у простору једног хотела. У представи се појављују рецепционер, собарица и брачни пар који би да одседне у хотелу, а њихови односи и укрштена кретања покрећу мисли.

Заправо, аутори нам сугеришу став да само од нас зависи како ћемо искористити свој тренутак на земљи, шта ћемо учинити са собом и својом околином. Поставља се и питање шта би се догодило када би време и простор могли да се врате уназад,када бисмо пропустили неки сусрет и када никада не бисмо срели најбољег пријатеља, оца, љубавницу? - пита се редитељ представе Александар Николић.

Музику је урадила Ана Крстајић, сценографију Жорж Драушник, а костим Александра Каровић. Игра интернационална екипа уметника Мојца Мајцен (Словенија), Бранко Митровић (БИХ), Јакша Филиповац(Србија) и Огњен Вучинић (Хрватска).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)