НОВА ВЕРЗИЈА "ПРОБУДИ СЕ, КАТО": У Шабачком позоришту премијера комедије Милана Гргића

В.В.С.

17. 05. 2021. у 15:30

У ШАБАЧКОМ позоришту у уторак, 18.маја, премијерно је извођење комада Милана Гргића "Пробуди се, Като", за коју режију, адаптацију и избор музике потписује Владимир Лазић.

НОВА ВЕРЗИЈА ПРОБУДИ СЕ, КАТО: У Шабачком позоришту премијера комедије Милана Гргића

Бабачко позориште

- У чему је " тајна преживљавања " мушкараца-заводника који су се нашли у невољи са тенденцијом да се све претвари у "опасну " игру која води катастрофалном исходу ? Колико смо способни да се сродимо са недаћом и снађемо у невероватним околностима такозване немогуће мисије која може човека да избаци из тежишта самоуверености и комфора ? Оваква и слична питања била су нам изазов за проналажење " духовитих " решења у сценској поставци једне од најпопуларнијих комедија на простору некада заједничке нам државе СФРЈ, " Пробуди се Като " Милана Грића - истиче редитељ Владимир Лазић. - Пловећи кроз узбуркано море бројних комичних и невероватних ситуација, намера нам је била да се гледалац препозна у што већем броју животних околности и да заједно са актерима пронађе " светло на крају тунела "...

Играју Анета Томашевић,Соња Миливојевић, Владимир Милојевић, Слободан Петрановић,Страхиња Баровић, Милош Војновић, Кристина Пајкић и Синиша Максимовић. Сценографију је урадио Никола Николић,а костиме Селена Младеновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)