ИЗЛОЖБА "КОВИД - ИЗМЕЂУ ЈАВНОГ И ПРИВАТНОГ": На сцени "Пароброд", вечерас у оквиру Фестивала "Визуализатор"

В.В.С.

11. 05. 2021. у 14:15

У УСТАНОВИ културе "Пароброд" , 10. маја у 19 часова, отвара се фото изложбе "Ковид - између јавног и приватног".

ИЗЛОЖБА КОВИД - ИЗМЕЂУ ЈАВНОГ И ПРИВАТНОГ: На сцени Пароброд, вечерас у оквиру Фестивала Визуализатор

УК Пароброд

Изложба се реализује у сарадњи са магазином National Geographic Srbija у оквиру фестивала "Визуализатор" чији је организатор Центар за развој фотографије.

- Ове године смо сведочили физичкој, друштвеној и културној изолацији. Желимо да покажемо како се наше друштво понашало јавно, а како приватно. Самим тим, изложба је подељена у две категорије које на различит начин приказују свакодневни живот у новим, непредвиђеним условима. Категорија "јавно" показује како је изгледао свакодневни живот и како су се у њему понашали појединци, институције и друштво у целини, а категорија "приватно" овековечава личне приче аутора о изолацији или самоизолацији - истичу у "Пароброду".

Фестивал фотографије је међународног карактера, а међу његовим излагачима налазе се имена светски признатих професионалних фотографа. "Визуализатор", осму годину за редом, показује богатство и виталност историјског и савременог фотографског стваралаштва. Током свог богатог петнаестодневног програма, Фестивал представља домете светске и домаће фотографске сцене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)