"КУПИЛА САМ НАЈСКУПЉУ КАРТУ": Слобода открила шта је урадила због Бориса Комненића, а Гордан Кичић поручује - "Путуј маестро" (ФОТО)

Novosti online

07. 03. 2021. у 18:24

КУПИЛА САМ НАЈСКУПЉУ КАРТУ: Слобода открила шта је урадила због Бориса Комненића, а Гордан Кичић поручује - Путуј маестро (ФОТО)

Фото: В.Данилов /Архива "Новости"

ЕМОТИВНИ опроштаји неутешних глумаца нижу се на друштвеним мрежама, након што је јутрос осванула вест да је у 64. години, након тешке болести, преминуо Борис Комненић.

Слобода Мићаловић истакла је да јој је част што је имала прилику да ужива у Борисовом таленту.

- Драги Борисе, хвала. Имала сам ту част да купим најскупљу карту, на само метар од вас, да уживам у раскоши вашег талента и доброте. Нека вам Господ подари мир и Царство Небеско - гласи порука Слободе Мићаловић, посвећена преминулом глумцу.

Од Бориса Комненића опростили су се и Андрија Милошевић и Гордан Кичић.

- Путуј Маестро... било је задовољство... - поручио је Кичић, док је Андрија написао:

- Борис Комненић. Где одлазе сви ти људи? Не одлазе они. Због чега си онда тужан? Јер детињство моје одлази.

Милорад Мики Дамјановић такође се опростио од вољеног колеге.

- Ово су само неке од оних што сам те терао да се сликамо. Био си велики цар! "Матор курјак - пасја спрдачина". Та ми је омиљена - написао је глумац, уз заједничку фотографију са Борисом.

Тугу због Комненићевог одласка изразио је и глумац Милан Пајић.

- Тужан сам Боки, много сам тужан! Знам да би на ово имао шта да кажеш, јер есенција најлепшег сарказма си био управо Ти! Кад бих морао да одаберем једну анегдоту везану за тебе, не бих могао... било их је на стотине! Обожавао сам снимајући дан са тобом, јер је то значило смех до суза на сету и најбољег партнера у кадру! Хвала ти на свему добри мој Јездо - написао је Пајић.

Глумац Борис Комненић преминуо је после тешке болести у 64. години. Првак драме у Народном позоришу у Београду рођен је 29. марта 1957. године у Пули.

После гимназије, коју је завршио у родном граду, Борис Комненић уписао је Факултет драмских уметности, а члан Народног позоришта постао је 1984. године, док је његова најпознатија улога на телевизији лик Саше Гузе Попадића у серији "Бољи живот". Међу филмским и телевизијским насловима у којима је играо су "Бал на води", "Шпадијер један живот", "Горе доле", "Вратиће се роде", "Мирис кише на Балкану", "Синђелићи", "Апофенија" и други.

Проглашен је прваком драме Народног позоришта чији је био стални члан још од 1984. године.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)