НА ВЕЧЕРИ КОД ПОЗНАТИХ: Нова сезона кулинарског шоу-програма, од 22. фебруара, на РТС 1

Јл. Б.

12. 02. 2021. у 14:46

ПОЗНАТЕ личности ће и у новој сезони кулинарског шоу-програма "На вечери код..." отварати врата својих домова.

НА ВЕЧЕРИ КОД ПОЗНАТИХ: Нова сезона кулинарског шоу-програма, од 22. фебруара, на РТС 1

Фото РТС

Од 22. фебруара, понедељком, у 22.00, на РТС 1, гледаћемо како специјалним гостима приређују незаборавне вечерње забаве. Пред госте и гледаоце постављаће софру застрту радошћу кувања, дружења и даривања, и на њу износити ђаконије Истока и Запада. На менију ће бити очаравајући мириси и укуси српске, француске, италијанске, турске, индијске, кинеске и многих других кухиња. Током 12 епизода, шесточлани тимови "Со" и "Бибер", бориће се за награду од милион динара, коју ће донирати Прихватилишту за децу Београда. Куварске вештине ће нам показати Сања Вучић, Иван Михаиловић, Ивана Петерс, Зорана Павић, Милан Громилић, Игор Лазић Нигор, Борис Пинговић, Александра Бурсаћ, Вељко Кузманчевић, Ана Станић, Тијана Дапчевић и Бојан Васковић.

- Можда је боље да се држим глуме него кувања. Немам велики репертоар јела, али оно што знам да кувам, спремао сам од срца у емисији. Није било толико лоше јер су моји гости били задовољни - каже за "ТВ Новости" Иван Михаиловић. - Пошто не можемо много да путујемо у овим бизарним временима, план ми је био да путујемо преко кухиње. Зато смо прво били на Блиском истоку, затим у Италији, па смо се вратили у Србију. Као у првој сезони, у кућу домаћина долазили су гости, али овог пута смо се сви тестирали на корону. Морали смо да будемо негативни да бисмо могли на вечери бити позитивни. Многе учеснике емисије тек сам сада боље упознао. Са колегом Миланом Громилићем сам већ радио, али раније се нисам дружио са Аном Станић, Иваном Петерс, Бојаном Васковићем из "Лексингтон бенда", или колегиницом Александром Бурсаћ, и баш је било забавно. Када се све завршило, био сам веома уморан, али и срећан јер су људи уживали. Одлично је што кроз забаву и леп телевизијски формат новац може да се упути тамо где је потребан.

Управо је хуманитарни карактер емисије мотивисао Бориса Пинговића да се појави у медијима ван оквира глумачке професије.

- Сви учесници емисије стекли су занимљиво и лепо искуство. Имали смо прилике да се много боље упознамо, а циљ и јесте био да се окупе различите индивидуе мотивисане истом жељом - да помогнемо дечици из Прихватилишта. Заиста волим да кувам и често то чиним, па сам себи поставио озбиљан захтев. Решио сам да направим занимљиве комбинације, водећи рачуна да јела буду укусна и једноставна за прављење. Признајем да сам имао малу трему како ће све да испадне. Својски смо се трудили да будемо добри домаћини. Мислим да је и мени то пошло за руком и кецељом - истиче за наш лист Пинговић.

- Прво сам мислила да се људи из продукцијске куће Fruit Works шале, али рекли су ми да ће ово таман бити прилика да нешто научим, и заиста јесам. У кухињи су ми помагали добри пријатељи Немања и Марина, и уживала сам док смо испробавали разне иновативне рецепте. Било ми је задовољство да се дружим са људима који су забавни, духовити, опуштени, позитивни, и верујем да ће и гледаоци да уживају. Иако сам спремила предјело, за сваки случај сам изнела и домаћу пршуту и ракију из Црне Горе. Можда нисам била врхунска куварица, али верујем да су моји гости уживали у вечери. Није реч само о јелу, већ и о добродошлици, сервирању оброка, пријатној атмосфери уз песму и шалу. Ова емисија нуди здрав хумор, који нам тренутно недостаје, обједињен око хумане идеје. Веома сам срећна што ћемо обрадовати децу у Прихватилишту - закључује Зорана Павић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)