ДИГЛА ЈЕ ГЛАС ПРОТИВ СВАКЕ НЕПРАВДЕ: Франо Ласић сломљен након вести о смрти Мире Фурлан

Новости онлине

22. 01. 2021. у 15:03

ДИГЛА ЈЕ ГЛАС ПРОТИВ СВАКЕ НЕПРАВДЕ: Франо Ласић сломљен након вести о смрти Мире Фурлан

Фото: Принтсцреен

ФРАНО Ласић открио је да је јако погођен вешћу да нас је напустила Мира Фурлан, са којом се неретко дружио.

- Јако сам тужан, страшно је увек кад год изгубимо некога ко нам је био близак или кога смо познавали. Баш сам се шокирао. Ми нисмо били изузетно блиски али смо се дружили, били смо често у Дубровнику на летњим играма. Последњи пут смо се видели баш тамо, она је била са Бором и сином, који је диван клинац, па смо разговарали о томе како он воли да гледа у звезде. Изузетно једна бистар и драг момчић - испричао је Франо у емисији "Кец на једанаест" на К1 те додао, да је Мира водила не тако лагодан живот:

- Мира је била једна дивна особа, храбра и фантастична. Растезали су је на све стране ради овог, оног, политике и свега тога, али се она ипак одлучила да оде у Америку и направила је завидну каријеру и изврсне улоге. Онда се након 20-ак година поново одлучила вратити на даске, где ју је позвао, чини ми се Шербеџија, те је играла на Брионима. Имала је један узбудљив живот и не лаган, мислим да сада у овим годинам у којима је била, је заправо почела уживати. Кроз многе неправде које су је задесиле она је била храбра и дигла је свој глас, најлакше је бити равнодушан у животу. Није дозволила да се блати и да се по њој баца камење, била је уверена у супротно, колико год то изгледа далеко сада из ове димензије, она је остала доследна томе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Athos

22.01.2021. 20:22

Lasicu i ti nisi daleko od Mire, mrze te tvoji Hrvati ali ti je daleko lakse se s tim boriti te podnjesti u danasnje vrijeme. Ali ni tebi nece nikad oprostiti sto si presao Drinu i svoju srecu nasao u predivnoj majci Srbiji. Bolesna i izopacena nacija-HRVATI.....dobro ih je procitao Svabo i nije uzaludno isklesao na crkvi u Augsbur-u dobro poznatu izreku : Sacuvaj nas Boze, Gladi, Kuge i HRVATA ! ! ! !

Tuzno

23.01.2021. 06:18

Kako svi hrvati moraju da vazu i biraju rijeci kad pricaju o njoj. Boje se sta ce baza reći. Boje se jedni drugih. Strasno losa sredina. Dok su u BG Partibrejkersi slobodno pjevali Rimtutituki po gradu njoj su uzimali stan jer se usudila misliti drugacije. To je razlika izmedju nas i njih.