МЕЂУНАРОДНИ БЕОГРАДСКИ САЈАМ КЊИГА: Дводневни трибински програм "Отклон од дистанце"

Б.Ђ.

10. 12. 2020. у 14:46

ОД половине марта у целоме свету није одржан ниједан већи међународни сајам књига и готово све највеће светске манифестације ове врсте део планираних програма преточиле су у дигиталне садржаје.

МЕЂУНАРОДНИ БЕОГРАДСКИ САЈАМ КЊИГА: Дводневни трибински програм Отклон од дистанце

Фото В. Н.

Међународни београдски сајам књига ће се овој новој пракси придружити дводневним трибинским програмом који ће бити реализован у петак, 11. и суботу, 12. децембра под заједничким насловом "Отклон од дистанце".

Током ова два дана, у свечаној сали управне зграде Сајма биће одржано осам разговора, у којима ће учествовати истакнути представници домаће књижевне и шире културне сцене, међу којима су Властимир Судар, Марија Радић, Јасминка Петровић, Урош Петровић, Љубивоје Ршумовић, Мухарем Баздуљ, Владимир Д. Јанковић, Гојко Божовић, Небојша Брадић, Слободан Владушић, Игор Перишић, Ненад Николић, Ана Ристовић...

Разговраће се о Меши Селимовићу, Бориславу Пекићу, преводилачком позиву, књижевности за децу, јубилеју манастира Шишатовац, проблему периодизације савремене српске књижевности и о начину на који су домаћи медији функционисали и функционишу у доба пандемије.

Свих осам трибина заинтересовани ће уживо моћи да прате преко званичног фејсбук профила Сајма књига на ОВОЈ АДРЕСИ.

Све трибине потом ће се наћи на сајамском јутјуб каналу и биће доступне публици преко линкова на многим сајтовима наших медијских кућа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)