„ЗЛАТНО СУНЦЕ“ ЈАДРАНКИ ВАСИЋ: Дечји културни центар додељује признање директорки школе из Косовске Каменице

В. В. С.

01. 12. 2020. у 13:35

„ЗЛАТНО СУНЦЕ“ ЈАДРАНКИ ВАСИЋ: Дечји културни центар додељује признање директорки школе из Косовске Каменице

Дечји културни центар

УПРАВНИ одбор Дечјег културног центра Београд, на челу са Мињом Суботом, и директор Дечјег културног центра Београд, Драган Марић, донели су одлуку да овогодишња плакета „Златно сунце” буде уручена Јадранки Васић, директорки ОШ „Десанка Максимовић'' из Косовске Каменице – у петак,4.децембара, у просторијма Центра.

Тим Дечјег културног центра Београд овим признањем жели јавно да похвали рад директорке ОШ „Десанка Максимовић'' у Касовској Каменици, Јадранке Васић, и уручи јој плакету за изузетан допринос развоју дечје креативности кроз школске и ваншколске активности у специфичним условима на Косову и Метохији.

Поред тима из Дечјег културног центра Београд и добитнице награде и добитнице, пријему ће присуствовати и троје деце из Косовске Каменице, представник Секретаријата за културу Градске управе – Града Београда и представник Канцеларије за Косово и Метохију.

Ове године на церемонији доделе годишње награде неће бити публике, због епидемиолошких мера, већ само представници поменутих институција и новинари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)