УМЕТНОСТ ФОТОГРАФИЈЕ: Бошко Бунушевац и “Вукови”

М. Н. М.

24. 11. 2020. у 17:58

УМЕТНОСТ ФОТОГРАФИЈЕ: Бошко Бунушевац и “Вукови”

Фото Бошко Бунушевац

ФОТОГРАФИЈА представља део дугорочног пројекта који прати тим "Вукови Београд" - започетог са жељом да приближи пожртвованост и љубав према игри коју имају играчи који се овим баве искључиво аматерски у тимовима са мизерним буџетима - у овом случају то је клуб америчког фудбала у Србији.

"Вукови Београд" су основани 2002. године када је заправо и цео спорт дошао у Србију и један су од два највећа тима у целом региону. Прича прати клуб од почетка припрема за сезону 2019, до коначног изласка на терен и навлачења опреме и тренинга, први пут у новој сезони, све у циљу повратка титуле која већ пар година није у рукама "Вукова".

Иако сам пролазио кроз исти процес управо у "Вуковима" десетак година, све то када се гледа са стране даје потпуно другачију слику од онога коју сам имао као играч. У овом веома уском избору од 20 фотографија приказан је цео пут који смо прошли те сезоне на путу до финала које је нажалост поново изгубљено, а може се видети од 3. децембра у галерији Collegium Hungaricum (Грачаничка 14), на изложби у оквиру фестивала "Визуализатор".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)