ПРЕТПРЕМИЈЕРА "ДРЖАВНОГ СЛУЖБЕНИКА 2": Стиже на Суперстар ТВ већ ове суботе

Ј. Бањанин

08. 10. 2020. у 22:45

ПОСЛЕ веома успешне прве сезоне, од 10. октобра викендом у 21.00 на Суперстар ТВ, као и од 17. октобра викендом од 20.00 на ТВ Пинк почиње дугоочекивани наставак криминалистичке серије "Државни службеник", која доноси више акције, заплета и интрига.

ПРЕТПРЕМИЈЕРА ДРЖАВНОГ СЛУЖБЕНИКА 2: Стиже на Суперстар ТВ већ ове суботе

Фото: Н. Скендерија

У присуству протагониста и аутора серије вечерас је у Дорћол плацу претпремијерно приказана прва епизода, која, као и последња, траје сат и по. Нових 12 епизода, у продукцији "Телекома Србија" и Филма Данас, на мале екране враћа узбудљиву акцију испреплетану са већ замршеним животима агената тајне службе и комплексним политичким превирањима. У причи пуној преокрета, сензационалних акционих сцена, али и неочекиваних жртава, најважније је само једно - безбедност државе без обзира на цену.

Милан Марић, који тумачи једног од главних јунака, агента Лазара Станојевића, каже да је намера целог тима који је створио серију била да не направе неког балканског Џејмс Бонда, који са лакоћом решава ситуације и проблеме. 

- Желели смо да од тих агената направимо живе људе којима је оно чиме се баве више од посла, а мање од живота - казао је Марић. 

Прича се наставља тамо где се завршила прва сезона: Лазар (Милан Марић) није више у Служби, бори се са сопственим демонима и издајом супруге Ане (Ваја Дујовић), али како се ситуација заоштрава, мораће да преузме контролу. 

У Србији су расписани вандредни парламентарни избори и почиње појачана активност страних сила. Милојевић (Небојша Дугалић) покушава да задржи ствари под контролом иако му многи раде о глави, па и најближи сарадници. У изборној кампањи активира се, уз руску помоћ, и Српски отаџбински савез на челу са Смиљаном Вучетићем (Александар Берчек) који дуго неће схватити да је изненадни успон његове партије део опасног плана у коме је угрожена безбедност земље. 

Паралелно, некадашњи регионални руководиоци службе умиру под сумњивим околностима и на мети су Бакрачев (Радован Вујовић) и Милојевићев отац. Бакрач је у великим животим преокретима који утичу на његову проницљивост и одлучивање у послу. 

У "Државном службенику" играју Ненад Јездић, Жарко Лаушевић, Марко Баћовић, Милена Радуловић, Марта Бјелица, Соња Колачарић, Љубомир Булајић и многи други којима се у другој сезони придружују Инфар Менсур, Аљоша Вучковић, Петар Бенчина, Танасије Узуновић, Никола Ракочевић. 

Аутор серије Предраг Гага Антонијевић послао је поздраве из далеке Калифорније, а коаутор и сценариста поново је Димитрије Војнов. Режију нове сезоне потписује уиграни двојац редитеља - Мирослав Лекић и Иван Живковић. Снимање је трајало скоро четири месеца и, како смо чули од екипе, било је глумачки и технички веома захтевно. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)