ИСИДОРА БЈЕЛИЦА И ЊЕН ВИРТУЕЛНИ ТЕСТАМЕНТ: Овластила ме је да кад умре, направим журку у белом...

Новости онлине

понедељак, 10. 08. 2020. у 12:57

ИСИДОРА БЈЕЛИЦА И ЊЕН ВИРТУЕЛНИ ТЕСТАМЕНТ: Овластила ме је да кад умре, направим журку у белом...

Фото: К. Михајловић

Књижевница Исидора Бјелица оставила је у аманет певачици Зорани Павић да после њене сахране организује журку у белом за најближе пријатеље.

Исидора Бјелица преминула у 52. години. Она је последња два месеца живота провела код родитеља Невенке и Димитрија, а њена последња жеља је била да се организује журка у белом када умре.

Целу преписку између Исидоре Бјелице и Зоране Павић преносимо у целости:

Фото Принтсцреен

- Пингви (надимак који је Исидора дала Зорани, прим. нов.), добих налаз, е, не делује више ј..... хемио, расте маркер. Покушаћу још нешто, али, по свему судећи, нема неке вајде. Елем, не пишем ти да ти кукам јер у мом случају је то ситуација која је више досадила и мени и Богу и људима, него хтела сам нешто да те замолим, Пингви. Пошто не знам јеси ли видела онај мој виртуелни тестамент... Ја сувише волим људе да бих било ког гњавила да се злопати да иде на тако непријатно место као што је гробље, или још, не дај боже, неке смарачина академије да се сви угуше од досаде - елем, пошто си ти на чудан начин боље од свих мојих пријатеља капирала и мој сензибилитет и хумор, овластила бих те за једну ствар - да, кад одем у вечна ловишта, организујеш одличан "афтерлајф парти" са пуно добре музике и треске и белим дрес-кодом, јер ја сам Бјелица, а не Црница - написала је покојна Исидора и додала:

Фото Принтсцреен

- Ти знаш све које сам волела, па јест захтевно, ал' ј...га, Пингви, запало те. Волим те, ево ти и мејл и шифра мог Инстаграма ако ти затреба за афтерлајф дернек - написала је Бјелица.

Павићева је, наиме, сада за Блиц потврдила да ће одржати обећање и испунити последњу жељу њене блиске пријатељице.

Фото Принтсцреен

- Када прође 40 дана одржаћу своје обећање и организовати "белу зурку", уосталом како је и навела у поруци "она је Бјелица, а не црница", волела бих да то буде баш онако како је она желела - каже Зорана.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)