АКО САД УМРЕ СКОЧИЋУ СА ТРЕЋЕГ СПРАТА: Родитељи Исидоре Бјелице проговорили пре сахране, у сузама о својој мезимици

Новости онлине

субота, 08. 08. 2020. у 16:08

АКО САД УМРЕ СКОЧИЋУ СА ТРЕЋЕГ СПРАТА: Родитељи Исидоре Бјелице проговорили пре сахране, у сузама о својој мезимици

Фото: К. Михајловић

КОМЕМОРАЦИЈА у част покојне Исидоре Бјелице одржана је у Сава центру, након које су се присутни запутили на Ново гробље, где ће српска списатељица бити сахрањена.

На уласку у гробље, Исидорина мајка је прво купила цвеће, а потом је дала кратак интервју и открила како се осећа поводом губитка ћерке:

- Како се осећа, како може мајка да се осећа када изгуби своје дете - рекла је једва говорећи.

Димитрије Бјелица, Исидорин отац је рекао како је изгледао његов последњи сусрет са ћерком.

- Последњи дан сам дошао код Исидоре и донео сам јој књиге. Када су ме пустили да је видим, она је тада спавала, а медицинска сестра ју је позвала: "Иси, дошао ти је тата и донео нове књиге да их видиш." Тада сам рекао сестри: "Ако би сад умрла ја бих скочио са овог трећег спрата" - рекао је утучени Димитрије.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Rastko

10.08.2020. 10:00

Postovani gospodine Bjelica, ja sam SVAKI boziji dan u istoj resenosti u kojoj ste vi bili nad posteljom vase kceri a deca mi ziva i jos uvek poluzdrava samo bez sansi da ostvare cak i najosnovnija ljudska prava koja ja kako stvari stoje ziv necu docekati a voleo bi vise od svega. Smrt je sastavni deo zivota , prerana svima tesko pada i nema vece tragedije da roditelj nafzivi decu. Vi ste ako nista drugo ono barem docekali da vas dete u svemu po uspesnosti prevazidje sto je neopisiva sreca svakog roditelja a takvih je malo i sve manje cak je i sada pok. Isi to isto docekala od svoje dece zato budite jaki i ponosni trebate vi jos unucima, i mene kao rodtelja koji TO ni u perspektivi necu docekati ipak drzi u zivotu a koliko ce jos ne znam niti zelim da znam.