КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ СЕТФАНА ЂОКОВИЋА: Циклус „Са Моззартом на крилима музике" заказан у Пожаревцу за 25. јул

Промо

13. 07. 2023. у 11:13

ПРИПРЕМИТЕ се да будете очарани изванредним талентом светски познатог српског пијанисте Стефана Ђоковића, који ће на сцену у Пожаревцу изаћи 25. јула у 20 часова. Спектакуларна бина биће постављена у јединственом простору Лапидаријума у оквиру Народног музеја.

КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ СЕТФАНА ЂОКОВИЋА: Циклус „Са Моззартом на крилима музике заказан у Пожаревцу за 25. јул

Фото: Промо

Овај музички догађај на отвореном обећава вече чаробних композиција и виртуозних изведби познатог пијанисте. Пијаниста Стефан Ђоковић и његове очаравајуће изведбе дела Франца Шуберта, Фредерика Шопена и Франца Листа довољан су разлог да се љубитељи класике окупе у Пожаревцу под  звезданим небом. 

Посетиоци ће имати прилику да уживају у репертоару који наглашава изузетне вештине пијанисте, страст и дубоко разумевање класичне музике.

Фото: Промо

Историјски град Пожаревац, познат по богатом културном наслеђу, пружа идилично окружење за овај изузетан музички догађај. 

Лапидаријум као простор на отвореном, са својом очаравајућом атмосфером и  окружењем од којег застаје дах, пружа интимно и јединствено искуство посетиоцима концерта. Гости ће имати прилику да уживају у хармоничном споју збирке античких споменика и чувених композиција у изведби Стефана Ђоковића.

Улазнице за овај изванредан догађај могу се купити искључиво на благајни  Културног центра у Пожаревцу. 

Пројекат „Са Моззартом на крилима музике", уз свесрдну подршку истоимене фондације, има за циљ популаризацију класичне музике али и свој хумани аспект, са конкретним циљем да се култура врати у свој дом – дом културе.

Након Пожаревца музички караван стиже у Врњачку Бању у августу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto