"НА ЛИТИЦИ" ОТВАРА СЕЗОНУ: Почиње "месец независне сцене" у Битеф театру

В.В.С.

31. 01. 2023. у 14:41

У БИТЕФ театру почиње пета сезона програма "Месец независне сцене" (од 1. до 14. фебруара),а репертоарски се и ове године "протеже" због великог интересовања уметника независне сцене региона на прва три календарска месеца.

НА ЛИТИЦИ ОТВАРА СЕЗОНУ: Почиње месец независне сцене у Битеф театру

фото:Јана Станисављевић

Представе у селекцији су различитих формата, рукописа, жанрова и поетика и представљају широку лепезу најразличитијих позоришних истраживања или сценских искорака у различите међужанровске форме.

Архива "Вечерње новости"

Прва на програму је представа "На литици" која се, пре свега, обраћа младима. После извођења биће организована трибина на којој ће бити речи о превазилажењу суицида. Овај друштвени проблем постао је горући, што се види и по изузетној стопи раста самоубиства међу младима. Представу је режирао Зоран Зарубица, а играју Маја Шуша и Никола Павловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ЕНГЛЕСКА ОДЛЕПИЛА ЗА СРБИНОМ: Милан Тарот распаметио Британију због ЕУРО 2024! Он је наследник Нострадамуса!