"НА ЛИТИЦИ" ОТВАРА СЕЗОНУ: Почиње "месец независне сцене" у Битеф театру

В.В.С.

31. 01. 2023. у 14:41

У БИТЕФ театру почиње пета сезона програма "Месец независне сцене" (од 1. до 14. фебруара),а репертоарски се и ове године "протеже" због великог интересовања уметника независне сцене региона на прва три календарска месеца.

НА ЛИТИЦИ ОТВАРА СЕЗОНУ: Почиње месец независне сцене у Битеф театру

фото:Јана Станисављевић

Представе у селекцији су различитих формата, рукописа, жанрова и поетика и представљају широку лепезу најразличитијих позоришних истраживања или сценских искорака у различите међужанровске форме.

Архива "Вечерње новости"

Прва на програму је представа "На литици" која се, пре свега, обраћа младима. После извођења биће организована трибина на којој ће бити речи о превазилажењу суицида. Овај друштвени проблем постао је горући, што се види и по изузетној стопи раста самоубиства међу младима. Представу је режирао Зоран Зарубица, а играју Маја Шуша и Никола Павловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (0)

МНОГИ ИХ КУПЕ ПА СЕ ПОКАЈУ: Од којих половних аутомобила треба бежати - нећете моћи да их продате