ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ "ЗАШТО ЈЕ ПОЛУДЕО ГОСПОДИН Р?": Педесето извођење у ЈДП, у режији Бобе Јелчића

В.В.С.

06. 12. 2022. у 22:05

НА Сцени "Љуба Тадић" Југословенског драмског, у среду 7. децембра, педесети пут биће изведена представа "Зашто је полудео господин Р?" Рајнера Вернера Фасбиндера и Михаела Фенглера у режији Бобе Јелчића.

ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ ЗАШТО ЈЕ ПОЛУДЕО ГОСПОДИН Р?: Педесето извођење у ЈДП, у режији Бобе Јелчића

фото:Маја Медић

Представа је, у међувремену, освојила бројна признања: награде на Фестивалу "Дани сатире Фадила Хаџића" у Загребу, Међународном фестивалу "Мостарска лиска" у Мостару, Фестивалу медитеранског театра "Пургаторије" у Тивту, Међународном позоришном фестивалу "Јоакимфест" у Крагујевцу и Фестивалу "Дани Зорана Радмиловића" у Зајечару.

Представа је учествовала и на Битефу, МЕСС-у у Сарајеву, Позоришном Кустендорфу на Мећавнику, "Бориним позоришним данима" у Врању, а гостовала је и у Српском народном позоришту у Новом Саду.

У јубиларном издању представе играју Борис Исаковић, Наташа Тапушковић, Војислав Брајовић, Дубравка Ковјанић, Лазар Ђукић, Бојан Димитријевић, Јелена Ступљанин, Весна Чипчић, Ирфан Менсур, Павле Кораћ и Раде Стојиљковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

МУКЕ С НОСОМ: Људи су буљили у мене, деца запиткивала (ФОТО)

МУКЕ С НОСОМ: Људи су буљили у мене, деца запиткивала (ФОТО)

КОНРАДО Естрада, грађевински радник и житељ Њујорка, био је принуђен да носи маску за лице и пре пандемије. Овом педесетогодишњаку нос је био толико деформисан да после неког времена више није могао нормално да дише, нити да једе. Да ситуација буде још гора, изгледало је као да има мали пенис на глави.

01. 02. 2023. у 09:39

Коментари (0)

Прославила се као Марина у Анђелима - више од две деценије ужива у БРАКУ СА КОЛЕГОМ