КРИМИНАЛЦИ НИСУ ХЕРОЈИ: Наставак трилер-драме "Клан" на РТС

ЈЛ. Б.

01. 10. 2022. у 14:00

ЈУНАЦИ трилер-драме "Клан" враћају се, 1. октобра, викендом, у 20.00, на Први програм РТС-а у другој сезони.

КРИМИНАЛЦИ НИСУ ХЕРОЈИ: Наставак трилер-драме Клан на РТС

Александар Димитријевић, Фото Firefly productions

Наставак доноси узбудљиве приче и прати даљи успон мафијашког клана на чијем челу су Шок (Александар Димитријевић) и Паша (Недим Незировић). Кроз осам епизода, по сценарију и у режији Бобана Скерлића, пратимо њихов напредак у криминалној хијерархији.

Новоуспостављени пословни модел, отмице богаташа, представља нови извор зараде за клан, али и за њихове надређене из редова Командоса и ДБ, као и за Бубона (Феђа Штукан).

- Серија нуди другачији увид у причу, из другог угла посматра те ликове и не прави их херојима. Свака епизода се завршава отвореним питањем за гледаоце - истиче Недим Незировић, а Димитријевић додаје да серија дубоко анализара људе из мафијашког круга без било каквог улепшавања приче.

Финална сезона серије "Клан" биће премијерно емитована од 8. октобра, викендом, у 21.00, на Суперстар ТВ. Трећи део дочараће нам потпуну пропаст криминалне организације, чије смо активности пратили у популарној триологији. У нових осам епизода видећемо издају, неповерење и урушавање клана, које изазива имагинарни политички атентат. Многе трагикомичне ситуације заокружиће причу о неделима која коначно стижу на наплату.

За продукцију "Клана" задужени су "Телеком Србија" и кућа Firefly, а у серији играју и Владимир Ковачевић, Ненад Ј. Поповић, Младен Совиљ, Иван Зарић, Урош Јовчић, Милош Петровић Тројпец, Горица Поповић, Љубинка Кларић и многи други.ЈЛ. Б.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (1)

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу