ПРЕМИЈЕРНА "СНЕЖАНА И ДЕСЕТ ПАТУЉАКА": У Позоришту "Пуж" нова представа у којој публика глуми патуљке

В.В.С.

28. 09. 2022. у 16:06

У ПОЗОРИШТУ "Пуж" све је спремно за нови наслов на репертоару: текст за "Снежану и десет патуљака" написао је Бранко Милићевић, а представа је најављена као "реални шоу, у коме сви глуме стварни догађај, чак и публика, једино не глуми Снежана: она је права, правцата."

ПРЕМИЈЕРНА СНЕЖАНА И ДЕСЕТ ПАТУЉАКА: У Позоришту Пуж нова представа у којој публика глуми патуљке

фото:Промо

Како објашњавају у "Пужу", Браћа Грим из публике бирају девојчицу која глуми малу краљицу, а цела сала глуми чаробно огледало. Највећа атракција су деца из гледалишта која излазе на позорницу, добијају костиме и глуме патуљке. У завршници је неизбежна драматична сцена са отровном јабуком, али представа има хепиенд. То је српски речено - јако срећан, распевани, весели крај.

Под слоганом "На целом свету нема лепшег ништа од дечјег позоришта", играју Тамара Алексић, Урош Јаковљевић, Матеја Поповић, Катарина Јовановић, Игор Дамњановић, Предраг Филиповић, Мирко Ковачевић и Петар Јовановић. Сценографију потписује Биљана Совиљ, костиме Тијана Сићевић,а текст песме Мирјана Булатовић Кајтез.

Представа је намењена деци од три до осам година, али и - одраслима. Прво је извођење у петак, 30.септембра,а дан касније у два термина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

Фудбалска репрезентација Србије играла је против Камеруна у оквиру другог кола Светског првенства у Катару, а утакмица, која је учинила изузетно занимљивом ситуацију на табели групе Г, привукала је и приличну пажњу - у Русији.

29. 11. 2022. у 18:55

Коментари (0)

МИ, СРБИ... Драган Стојковић Пикси после меча Србија - Камерун: Претпостављам да су многи одушевљени!