„ДЕЛИМ КАДАР СА МИКИЈЕМ МАНОЈЛОВИЋЕМ“: Раде Маричић о улози у "Дјеци Козаре"

М. ЈУНГИЋ МИЛОШЕВИЋ

17. 08. 2022. у 13:54

ТАЛЕНТОВАНИ млади глумац Раде Маричић ускоро ће заиграти у филму и серији "Дјеца Козаре", редитеља Лордана Зафрановића, који потписује и сценарио, заједно са Урошком Татомир.

„ДЕЛИМ КАДАР СА МИКИЈЕМ МАНОЈЛОВИЋЕМ“: Раде Маричић о улози у Дјеци Козаре

Фото: В. Данилов

Сценарио је писан на основу сценарија који је пре 30 година написао књижевник и сценариста Арсен Диклић.

- Улога је мала, играм немачког војника, али ћу имати једну сцену са Микијем Манојловићем, који игра старца Вукашина, кога су убиле усташе у Јасеновцу 1943. године, а касније је и канонизован. Верујем да ће филм бити сјајан, као што је и глумачка екипа, у којој је између осталих и Џек Димич - каже за "Новости" Раде Маричић и додаје. - Недавно смо имали читајућу пробу, упознао сам се са редитељем и екипом, а већ 21. августа требало би да снимамо у Књажевцу. Идуће године ћемо снимати и у Војводини, чак и у Босни и Херцеговини.

Нашег саговорника смо запамтили као студента Срђана у "Јунацима нашег доба", дебеовца Бошковића у "Бележници професора Мишковића", а у септембру ћемо га гледати и као репортера Дејана у новој серији "Од јутра до сутра" на Првој.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило