ШОК И ПАША ОТИМАЈУ БОГАТАШЕ: Друга сезона популарне крими-драме "Клан" стиже 2. јула на Суперстар ТВ

Јл. Б.

02. 07. 2022. у 08:38

ПОСЛЕ одлично прихваћене прве сезоне серије "Клан", редитеља и сценаристе Слободана Скерлића, време је за дуго очекивани други циклус.

ШОК И ПАША  ОТИМАЈУ  БОГАТАШЕ: Друга сезона популарне крими-драме  Клан стиже 2. јула на Суперстар ТВ

Фото Петар Милошевић

Нових осам епизода, у продукцији кућа "Фајерфлај" и "Телеком Србија", стиже 2. јула, викендом, у 21.00, на Суперстар ТВ.

Наставак популарне крими-драме доноси узбудљиве приче о успону мафијашког клана који предводе Шок и Паша. Они, захваљујући диловању дроге и убиствима чланова супарничких група, све крупнијим корацима напредују у криминалној хијерархији. Овог пута, главни ликови имају нови извор зараде - отмице богаташа и политичких неистомишљеника.

Мотивисани новцем и престижом, незаустављиви у грамзивости и похлепи, вође клана, које и у овој сезони тумаче Александар Димитријевић (Шок) и Недим Незировић (Паша), постепено усавршавају нови "пословни модел". У томе им, силом или милом, помажу саучесници из полиције, здравства и политике, као и намерни и случајни јатаци.

- Клан ће се бавити отмицама, али не смем да вам кажем чијим јер пракса клана је да не прича о послу. Један од отетих ће подсећати на некога кога сви познају. Прва сезона се завршава тако што Шок и Паша добијају легитимације од Службе државне безбедности.

Александар Димитријевић и Милена Божић, Фото Фајерфлај

Људи као што су њих двојица никако не смеју да имају легитимације СДБ. Не смеју да буду неко ко се пита за нешто у држави. Читава драма ове серије и јесте у томе што они у једном тренутку помисле да су јачи од државе - истиче за "ТВ новости" Александар Димитријевић.

Да ли ће једна од прича бити о отмици чувеног бизнисмена Милорада Мишковића, за сада још није откривено.- Док смо снимали серију и улазили у њу са уметничке стране, новине су биле преплављене ситуацијама које су идентичне онима у првој сезони. Желео бих да ово што је наша фикција никада не буде стварност и да нове генерације на ово што радимо гледају као на ружну прошлост - прича за наш лист Недим Незировић.

Недим Незировић, Фото Фајерфлај

У наставку улоге тумаче и Дејан Карлечик, Владимир Ковачевић, Ненад Ј. Поповић, Младен Совиљ, Иван Зарић, Феђа Штукан, Урош Јовчић, Милош Петровић Тројпец, Горица Поповић, Љубинка Кларић, Милена Божић, Анђела Поповић и други.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УПОЗОРЕЊЕ: Грешка којом МЕД претварате у ОТРОВ - унос ове намирнице може бити штетан по ваше здравље